![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: brygida42 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: kat praktykant |
|
| |
![]() Gość: framek praktykant |
|
| |
![]() Gość: adamsj praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
W pomieszczeniu o zwiekszonej wilgotności z minusową temperaturą na każdej szybie wystąpi takie zjawisko pod warunkiem że szyba będzie zimniejsza od ramy. Na drewnie nie ma nawet śladu lodu wiec po co ten wpis. Od kiedy drewno dobrze przewodzi ciepło? Bez sensu jest to zdjęcie chyba że ktoś chce komuś za wszelką cenę zaszkodzić. |
| |
offline ![]() doktor praktykant
![]() |
[quote=""] |
| |
![]() |
|
| |
![]() |
|
|
Okna Szczecin-która firma najlepsza?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jaka pianka montażowa? Liczba postów: 169 Grupa: Montujemy o... Ja też pracuję na produktach soudala. Oczywiście wybieram te pod pistolet, bo można je lepiej dozować i w razie potrzeby zostawić na później resztkę w puszcze.....
- Okna do domu Liczba postów: 23 Grupa: Montujemy o... Okna do domu na pewno powinny być dobrej jakości. Wybierając je powinniśmy też wziąć pod uwagę takie aspekty jak jak miejsce w którym jest dom. Najlepiej w moim...
- Okna aluminiowe Drutex Liczba postów: 14 Grupa: Montujemy o... Jakie macie lub planujecie zamontować okna? Drewniane, czy może drewnopodobne? W tym artykule https://okna.waw.pl/poradnik/okna-drewni ane-a-okna-drewnopodobne-j...
- Rolety zewnętrzne Liczba postów: 22 Grupa: Montujemy o... Interesuje mnie osłona przeciwsłoneczna na okno. Czy znacie sprawdzoną firmę z tej branży, która potrafi dobrze doradzić? Niedawno znalazłam w Internecie firmę....
- Okna drewniane czy plastikowe? Liczba postów: 345 Grupa: Montujemy o... Pod względem jakości do ceny to raczej warto pójść w kierunku okien PCV. Odnośnie zakupu to możesz na przykład przekonać się jak dokładnie wygląda oferta w przy...