Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: brygida42 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kat praktykant |
|
|
| |
Gość: framek praktykant |
|
|
| |
Gość: adamsj praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
W pomieszczeniu o zwiekszonej wilgotności z minusową temperaturą na każdej szybie wystąpi takie zjawisko pod warunkiem że szyba będzie zimniejsza od ramy. Na drewnie nie ma nawet śladu lodu wiec po co ten wpis. Od kiedy drewno dobrze przewodzi ciepło? Bez sensu jest to zdjęcie chyba że ktoś chce komuś za wszelką cenę zaszkodzić. |
|
| |
offline doktor praktykant
|
[quote=""] |
|
| |
|
|
|
| |
|
|
|
|
Okna Szczecin-która firma najlepsza?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- jakie okna wybrać: plastikowe czy drewniane? Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... Przy takim domu nie wybierałbym okien wyłącznie na podstawie materiału. Zarówno dobre okna drewniane, jak i nowoczesne okna PVC mogą zapewnić odpowiednią izolac...
- Jakie drzwi drewniane Liczba postów: 210 Grupa: Montujemy o... producent drzwi drewnianych powinien oferować produkty, które łączą solidne wykonanie z atrakcyjnym wyglądem. Wybierając odpowiednią firmę, warto zwrócić uwagę....
- Jakie okna wybrac? Liczba postów: 17 Grupa: Montujemy o... Nawet najlepsze okna nic nie dadzą, jeśli montaż jest nieszczelny, a przez ościeżnice ucieka ciepło. Warto po zakończeniu prac sprawdzić, jak faktycznie wypadła...
- które okna wybrać Liczba postów: 159 Grupa: Montujemy o... Systematyczne przeglądy stolarki okiennej pomagają wykryć drobne problemy, zanim przerodzą się w poważniejsze uszkodzenia. Warto pamiętać o regulacji okuć, czys...
- Projektowanie i Aranżacja Wnętrz Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Według mnie naprawdę warto skorzystać z Biuro projektowania wnętrz w Warszawie .Sam o tym dowiedziałem się od mojego znajomego. Po prostu to powinno zainteresow...