Okna drewniane czy PCV

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

14 lipca 2016, 09:16

Zgadzam sie: good 0 bad

U nas jest podobnie,również posiadamy w domu okna pcv od 8 lat i bardzo dobrze się sprawują dodatkowo były tańsze niż drewno,chociaż nie prezentują się tak ładnie jak można by tego oczekiwać. Jaki budżet posiadasz na zakup okien?

www.Gospodarski.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2016, 21:18

Jak dla mnie to tylko i wyłąćznie drewniane :) PIękne modele mają w http://urzedowski.pl/produkty/okna-drewniane/ , do tego profesjonalne wykonanie, mój wujek u nich zamawiał, wiec widzialaam na żywo :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 13:38

Ja od 4 lat mam stąd http://www.oknowro.pl/ i tez jesteśmy bardzo zadowoleni.. Dotąd jeszcze nic się z nimi nie działo. Przed zakupem nie byłem do końca pewien czy jakość bedzie odpowiednia przy tak niskiej cenie, ale na szczescie okazało sie że są idealnie wykonane. Szczerze polecam :)

Ten post był edytowany przez dawid35345 dnia: 27 lipca 2016, 13:40
Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2016, 10:33

Swego czasu bardzo modne były okna drewniane,ale i też odpowiednio droższe,dzisiaj z kolei przeważają te PCV,które także dobrze zdają egzamin. Jedyne co mogę tutaj doradzić to aby nie wybierać tych najtańszych okien,które są też słabszej jakości.

www.Grupappmsa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 00:17

JA mogę polecić tą firmę: http://stolarniasosenka.pl/ Bardzo rzetelna i sprawdzona :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
  • Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • Where Can I Get the Best Assignment Help in Austra... Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Finding trustworthy assignment help frequently begins with figuring out what advice students actually want, whether it's time management, clarity, or structure....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20362 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 114

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >