![]() Gość: sakremin praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
Ja postawiłem na klasykę w wyglądzie i zdecydowałem się na model drzwi stalowych Thermo65, które jak najbardziej mogę polecić ze względu na jakość wykonania, odpowiednią izolację oraz możliwość dopasowania ich wyglądem ze względu na ilość dostępnych kolorów, przeszkleń, czy nawet możliwości doboru doświetlenia bocznego. |
| |
Reklamy Google |
Oryginalne i bezpieczne - drzwi wejściowe w stylu retro
«
Powrót do artykułu: Oryginalne i bezpieczne - drzwi... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Listwa otwarta na remont Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re... No to super, że tak dbają o te nasze dane! Zawsze się zastanawiam, co te ciasteczka właściwie robią. Dobrze, że dają znać i tłumaczą, jak to zmienić w ustawieni...
- Przydomowe zbiorniki na gaz LPG – nieograniczone m... Liczba postów: 37 Grupa: Budowa i re... Gaz płynny to sprawdzony sposób na ogrzanie domu. Trzeba tylko zadbać o to, aby zamontować odpowiedniej wielkości zbiornik na gaz. Umieścić go także w odpowiedn...
- Ile kosztuje dach z dachówki ceramicznej? Jakie cz... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Dachówki ceramiczne oraz betonowe kluczowy element... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Czysta woda w domu Liczba postów: 57 Grupa: Budowa i re... Zdecydowanie warto też rzucić okiem na wodę alkaiczną Polaris Ph, która dostępna jest w Biedronce. Ta woda jest bardzo wartościowa, ponieważ...