Gość: sakremin praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja postawiłem na klasykę w wyglądzie i zdecydowałem się na model drzwi stalowych Thermo65, które jak najbardziej mogę polecić ze względu na jakość wykonania, odpowiednią izolację oraz możliwość dopasowania ich wyglądem ze względu na ilość dostępnych kolorów, przeszkleń, czy nawet możliwości doboru doświetlenia bocznego. |
|
| |
| Reklamy Google |
Oryginalne i bezpieczne - drzwi wejściowe w stylu retro
«
Powrót do artykułu: Oryginalne i bezpieczne - drzwi... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Innowacyjne opakowania Liczba postów: 164 Grupa: Budowa i re... Czy są dostępne kartony faktycznie dopasowane do najmniejszego gabarytu InPost? W Kraften znalazłam karton opisany jako InPost Gabaryt XS https://kraften.pl/gab...
- Jak prawidłowo korzystać z ogrzewania podłogowego?... Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... warto by wspomnieć w kwestii nowych instalacji o wygrzewaniu posadzki..
- Czy zbiornik o pojemności 10 m3 wystarczy dla domu... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re...
- Plastyczna obróbka metalu - co należy wiedzieć? Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... Obróbka elektrolityczna to metoda, która zyskuje na popularności przy obróbce metali, zwłaszcza tam, gdzie liczy się precyzja i gładkość powierzchni. W przeciwi...
- Jednościenny, dwuścienny - jaki system kominowy wy... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Podczas planowania instalacji grzewczej sporo uwagi poświęciłem wyborowi odpowiedniego systemu kominowego. Przeglądając dostępne rozwiązania, trafiłem na ofertę...