Ostry ból brzucha

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

2 czerwca 2017, 06:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Cierpicie często z powodu poważnego bólu brzucha? Ja czytałem ostatnio bardzo ciekawą ulotkę poświęconą takiemu tematowi tutaj http://www.no-spa.pl/przyczyny-objawy/objawy- ostrego-brzucha , i przyznam, że wiele informacji bardzo mi się przydało.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2018, 20:29

Na ostry ból brzucha należy uważać, szczególnie gdy pojawia się również biegunka. Po kilku dniach cierpienia udałam się do lekarza. Zdiagnozował on zapalenie jelita. Dostałam od niego wtedy antybiotyk i Lactoral https://www.lactoral.pl/lactoral-ibd/o-produk cie/, który przywrócił prawidłowe funkcjonowanie naturalnej bariery jelitowej. Niestety strasznie się męczyłam dopóki leki nie zaczęły działać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2018, 16:22

Od jakiegoś czasu miałem problemy z żołądkiem, które jak się okazało powodowała laktoza :/ Niestety produkty bezlaktozowe dawały te same dolegliwości, więc musiałem całkiem zrezygnować z mleka.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2018, 13:57

A może warto doradzić się w tej sprawie jakiegoś fachowca? Moim zdaniem jest to naprawdę dość dobra opcja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2018, 23:16

z takim bólem to do lekarza!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2018, 20:15

Super, dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym ;) Z całą pewnością przyda mi się to :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2019, 21:11

mnie ból brzucha dopadł z powodu jelitówki, syn przyniósł do domu i wszystkich domowników rozłożyło, na szczesci juz kilka razy to przechodziliśmy i wiem co robić w takich sytuacjach, dużo wody w małych porcjach, można wziąć węgiel chociaż ja wolę samymi probiotykami działać, flostrum biorę i na drugi dzień zazwyczaj czuję się o wiele lepiej

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2019, 12:06

Tu nie ma co pisać na forum, tylko do lekarza trzeba iść. Przyczyn może być wiele.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2019, 12:45

Zamiast radzić się na forum, lepiej idź do lekarza, bo przyczyn może być bardzo wiele.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2020, 10:41

A może to jakieś problemy z jelitami? Są przecież różne choroby, które mogą wywoływać takie objawy. Jeśli chcesz, to np. o chorobie leśniewskiego crohna przeczytasz na https://lekarzebezkolejki.pl/ Zawsze znajdziesz tam profesjonalne informacje, które pomogą Ci mniej więcej zdiagnozować Twoje problemy, ale pamiętaj, że nie zastąpi to wizyty u lekarza. To jest konieczność!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 145 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 128

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >