offline Bodzio_82 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline juvefenomeno doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
|
|
|
| |
offline juvefenomeno doświadczony
|
|
|
| |
offline harald doświadczony
|
Ja miałem do czynienia z Totalem i szczerze muszę powiedzieć, że poradzili sobie z wilgocią. Poprawili wentylacje, zamontowali nawiewniki. Dzięki temu w pokojach nie ma wilgoci, a na ścianach znikają grzyby, które wcześniej wyszły. Teraz wreszcie można się zająć remontem tych ścian, tak to działanie było bezowocne bo ciągle wracały te brzydkie zagrzybienia na ścianach. |
|
| |
| Reklamy Google | |
|
Dziękuję za pomoc. skorzystałem z usług firmy o której napisaliście. Od razu było widać, że to fachowcy. Zaproponowali bardzo skuteczne rozwiązania i postanowiłem z nich skorzystać. Szczerze warto było. Efekt się utrzymuje cały czas. Nie ma żadnej wilgoci. Cieszę, się że się zdecydowałem na total. Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam :) |
|
| |
offline libisz doświadczony
|
|
|
| |
Gość: gość123 praktykant |
|
|
| |
Gość: salamander praktykant |
|
|
| |
offline Marek-bud majster
|
Od niedawna takie zapytania można składać w dziale - Osuszanie budynków. |
|
|
Osuszanie budynku - Radom i okolice
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie ogrzewanie najlepsze i najtańsze dla nowego... Liczba postów: 333 Grupa: Technologie... Emergency breakdown services are essential for drivers at any time of day. Reliable support such as Road side Assistance provides 24/7 assistance across multipl...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1551 Grupa: Technologie... Planując budowę domu, często stajemy przed dylematem dotyczącym odpowiedniego systemu kominowego. Warto rozważyć przedłużenie komina, które może znacząco popraw...
- Co do szpachlowania ścian Liczba postów: 2 Grupa: Technologie... Przy robocie agregatem kluczowe jest żeby masa była odpowiednio konsystentna i nie zacinała dysz, a przy ręcznym żeby paca dobrze ciągnęła bez wyrywania. Nie ka...
- Automatyka przemysłowa - rozwój Liczba postów: 120 Grupa: Technologie... Nowoczesne systemy do topienia kleju to podstawa w wielu procesach produkcyjnych, a rozwiązania tej klasy robią duże wrażenie. Intuicyjna obsługa i solidne komp...
- Prostowniki Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Na co dzień pracuję na sprzęcie wymagającym stabilnego zasilania, dlatego dobre prostowniki to dla mnie podstawa. Korzystając z różnych rozwiązań zauważyłem, że...