SKŁADNIKI:
* Jajka
* szczypiorek
* majonez
* sól,pieprz
* ogórek kiszony
PRZYGOTOWANIE:
Jajka ugotować na twardo.Ostudzić i obrać z
łupek.Zmiksować na papkę lub rozgnieść
widelcem,połączyć ze szczypiorkiem i majonezem.Majonezu
nie za dużo,żeby pasta nie zaczęła się
rozpływać.Ogóreczka pokroić w małą kosteczkę.
Doprawić do smaku.
Smacznego
offline justyna85 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Rubiku majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline KateB kierownik
|
|
|
| |
Gość: EvelynShurf praktykant |
|
|
| |
online adam8929 kierownik
|
Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem dla gastronomii, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie podgrzewacze stołowe i wiele innych produktów w sklepie Gastromania. Specjalizują się w kompleksowym wyposażeniu kuchni gastronomicznych: restauracji, barów, hoteli, pizzerii czy firm cateringowych. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline timelyfleet praktykant
|
i wiele innych towarów dostępnych w sklepie Gastromania.
Specjalizują się w kompleksowym wyposażeniu kuchni
gastronomicznych, takich jak restauracje, bary, hotele,
pizzerie lub firmy cateringowe. geometry dash |
|
|


