SKŁADNIKI:
* Jajka
* szczypiorek
* majonez
* sól,pieprz
* ogórek kiszony
PRZYGOTOWANIE:
Jajka ugotować na twardo.Ostudzić i obrać z
łupek.Zmiksować na papkę lub rozgnieść
widelcem,połączyć ze szczypiorkiem i majonezem.Majonezu
nie za dużo,żeby pasta nie zaczęła się
rozpływać.Ogóreczka pokroić w małą kosteczkę.
Doprawić do smaku.
Smacznego
offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Rubiku majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KateB kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: EvelynShurf praktykant |
|
| |
offline ![]() adam8929 kierownik
![]() |
Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem dla gastronomii, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie podgrzewacze stołowe i wiele innych produktów w sklepie Gastromania. Specjalizują się w kompleksowym wyposażeniu kuchni gastronomicznych: restauracji, barów, hoteli, pizzerii czy firm cateringowych. |
| |
Reklamy Google |