Gość: Miśka praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Miśka praktykant |
No jasne, że mam-- sprawdzoną metode...ale rzeczywiscie potrzebny jakis szablon, albo matryca. Najlepiej znalezc kogos zdolnego, kto narysuje owe znaki, pozniej to ladnie wyciac... i juz tylko przykladac do powierzchni, "paćkajac" gąbką zamoczona w farbie. Tylko zasada jedna- farba nie moze z niej kapac, lepiej nalozyc jedna warstwe, pozniej druga. pozdrawiam :) |
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość: Junior praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline karolina doświadczony
|
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
wybaczcie dysortografie, jestem tu pierwszy raz i moze cos dorzuce ze swojego ogrodka. wyobrazcie sobie szkice leonardo da vinci na scianie salonu,jadalni, sypialni , ja uzylem zwyklego rzutnika do slaidow. analogowy aparat + film slaid, wywolujemy i wieczorem rzucamy na sciane olowek w reke i pare godzin pozniej EFEKT nastepnego dnia maly pedzelek i do roboty.efekty nie mieszcza sie w standardach |
|
| |
offline juliusz inżynier
|
|
|
|
Pięknę chińskie wzory i litery na ściana
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 295 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Zakładanie firmy Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
- Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 518 Grupa: Ciekawe pom... Zdecydowanie warto zainteresować się tematem agregatów prądotwórczych, szczególnie tych trójfazowych, które mogą znacznie ułatwić pracę na placu budowy. Wiele o...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 709 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli ktoś szuka pomysłu na wakacje, to ja polecam mix, trochę zwiedzania, trochę odpoczynku i dobra książka do plecaka. U mnie sprawdziła się "Niezwykła histor...
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 506 Grupa: Ciekawe pom... Ważnym elementem każdego wnętrza są lustra. Z łatwością znajdziecie takie które spełni Wasze oczekiwania w ofercie sklepu https://lustrowramie.pl/kategoria-prod.. .