Gość: Miśka praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Miśka praktykant |
No jasne, że mam-- sprawdzoną metode...ale rzeczywiscie potrzebny jakis szablon, albo matryca. Najlepiej znalezc kogos zdolnego, kto narysuje owe znaki, pozniej to ladnie wyciac... i juz tylko przykladac do powierzchni, "paćkajac" gąbką zamoczona w farbie. Tylko zasada jedna- farba nie moze z niej kapac, lepiej nalozyc jedna warstwe, pozniej druga. pozdrawiam :) |
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość: Junior praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline karolina doświadczony
|
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
wybaczcie dysortografie, jestem tu pierwszy raz i moze cos dorzuce ze swojego ogrodka. wyobrazcie sobie szkice leonardo da vinci na scianie salonu,jadalni, sypialni , ja uzylem zwyklego rzutnika do slaidow. analogowy aparat + film slaid, wywolujemy i wieczorem rzucamy na sciane olowek w reke i pare godzin pozniej EFEKT nastepnego dnia maly pedzelek i do roboty.efekty nie mieszcza sie w standardach |
|
| |
offline juliusz inżynier
|
|
|
|
Pięknę chińskie wzory i litery na ściana
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Blog o dekoracji wnętrz Liczba postów: 12 Grupa: Ciekawe pom... You start as a small worm, get bigger by eating other worms who try to do the same. Snake io How long can you survive?
- Jaka aranżacja łazienki ? Liczba postów: 532 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli chodzi o wykończenie wnętrza, to ja przy wyborze grzejnika zwracam uwagę nie tylko na jego funkcję, ale też wygląd. W Art Grzejniki znalazłam osobną kateg...
- praca gdzie Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... Po kilku latach wykonywania tej samej pracy może pojawić się przekonanie, że obecny zawód nie daje już satysfakcji albo możliwości dalszego rozwoju. Nie oznacza...
- żywe raki Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom...
- Sklep meblowy zona-design opinie Liczba postów: 15 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.