Pilnie szukam mebli kuchennych

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

17 kwietnia 2012, 21:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Pilnie szukam mebli kuchennych, cena nie gra roli, a najwazniejsza dla mnie jest jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2012, 14:54

W sumie trochę informacji by się przydało, jaka kuchnia, jakie wymagania, co generalnie Ciebie interesuje, bo póki co odpadają wszystkie meble oparte na płycie mdf

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2012, 21:47

Jak dla mnie oferta meble galeria europa pl, jest swietna bo również dla mnie liczy sie jakość, a to że zajmuja się sprzedażem mebli od 1997 roku mówi za siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2012, 18:54

Okej dzieki za info wejde i zobacze oferte, i odezwię się co i jak :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2012, 15:12

Jak znajdziesz coś fajnego to daj znać bo ja też chciałabym wymienić meble kuchenne...
Tylko że nie mam pojęcia jakie kupić by były funkcjonalne i takie które nie wyjdą zaraz z mody

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2012, 15:14

normalnie jak zobaczyłem ten temat to myślałem, że przeniosłem się do PRL.

Mebli u na w Polsce mnóstwo i wcale nie trzeba szukać -:)

Ogłoszenia Zlecenia

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2012, 14:57

Zajmuję się produkcją mebli kuchennych i projektami kontakt kaszubp@o2.pl 514 441 486

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2012, 10:04

Można w google wpisać np. "meble na zamówienie"itp i już pełno ofert- skoro cena nie gra roli. Ja sam część kredytu http://domhipotek.com/kredyty-aktualnosci/3-h ipoteczne/102-kredyt-hipoteczny-i-budowlany-banku-bgz.html przeznaczyłem na wykończenie a meble do kuchni to IKEA :) i jest pięknie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2012, 22:08

A jakie masz preferencje co do mebli? :) Remontowałam kuchnię parę miesięcy temu i dla mnie liczyła się przede wszystkim funkcjonalność mebli, łatwy dostęp do najczęściej używanych sprzętów, w ogóle łatwy dostęp do szafek itd. Osobiście wybrałam firmę TORUS - meble na zamówienie (jestem z Gliwic w woj. śląskim)- bo wykonuje naprawdę dobre meble, z dobrych materiałów, no trwałe po prostu, a nie mam ochoty całej kuchni wywracać do góry nogami co 2 lata. Mam jasne meble z ciemnymi dodatkami, z okuciami Blum (najtrwalsze), bardzo ładnie wyglądają (i to nie tylko moje zdanie! :))) Wybierając meble do kuchni przemyśl już na samym początku, na co stawiasz, odpowiedz sobie na pytanie czy dużo gotujesz, czy w ogóle dużo czasu spędzasz w kuchni, z jakich sprzętów najczęściej korzystasz - wiele ci to ułatwi.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2012, 03:30

Majus, a mogłabyś coś więcej napisać na temat mebli tej firmy? Obecnie również szukam mebli kuchennych i z ciekawości weszłam na ich stronę - powiem szczerze, że projekty mają naprawdę niezłe. Jak z trwałością tych mebli? Piszesz, że masz je od kilku miesięcy - czy są już jakieś ślady od, nie wiem, noża? Jakieś otarcie czy odpryski? No i jakie masz blaty - z czego wykonane? Generalnie okazały się tak dobre, jak zapewniają na stronie? Achh, i czy to jest indywidualny projekt czy może jakiś katalog, czy coś? Jeżeli indywidualny - to jak było z realizacją? Sama przedstawiałaś jakiś plan czy przedstawiali ci go projektanci?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 48 Grupa: Wykańczamy... Świetną ofertę produktów w tym temacie o wysokiej jakości znajdziecie zaglądając do https://oknarado.pl/montaz-wymiana-okien -szczecin/
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 189 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Fototapeta - modna, czy niekoniecznie? Liczba postów: 6419 Grupa: Wykańczamy... Interesuje mnie tapeta do sypialni glamour i tapeta do salonu. Zależy mi na tapetach produkowanych z flizeliny. W Internecie znalazłam sklep Pasion Tapety. Więc...
  • żaluzje Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... Żaluzje wewnętrzne to praktyczne i stylowe rozwiązanie do kuchni. Na stronie https://clicky.pl/kategoria-produktu/zal uzje-wewnetrzne/do-kuchni/ znajdziecie szer...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 191 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19424 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 347

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >