Podbitka dachowa

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

8 sierpnia 2013, 21:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam desek na podbitkę dachową. Możecie mi coś polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2013, 22:32

a jakie drzewo chcesz? w czym gustujesz?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2013, 12:29

poiczytaj o drzewie termicznym, nie wiem skad jestes ale firma thermory ma kilka sklepow w calej polsce wiec moze oni?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2013, 20:45

w jakim gustuje?nie wiem chciałbym dobre drewno, mocne na lata, raczej nie sosnę, jestem z okolic Kielc

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2013, 20:35

firma Thermory z tego co pamietam ma w Kielcach albo w okolicach też sklep, więc możesz spokojnie poczytać o nich

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2013, 20:54

a tak gdzieś wyczytałem że mają w moich okolicach dystrybucje nie wiem czy to sklep, muszę dokładnie wyszukać gdzie to i jak znajdę chwilę podjadę zobaczyć, fajnie że mam taką możliwość, chociaż widziałem je już wcześniej i zrobiły niezłe wrażenie

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2013, 10:23

No ja też się do końca nie orientuje, czy sklep czy co:) u mnie w Warszawie można ich deski zobaczyć w KomplexMarket, a o kielcach wiem ze obilo mi sie po prostu o uszy:) albo ktoś na forum pisal? juz sam nie wiem:)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2013, 18:25

poszukam może znajdę a jak nie to w firmie spytam, myślę że mi powiedzą;]

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2013, 12:39

Mogę polecić jedną firmę PodbitkaSroka.pl. Ceny przystępne, bo podbitka świerkowa już od 16 zł/m2. Jeszcze można się dogadać.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2017, 04:35

Najszybciej i najpewniej będzie poszukać w tartaku. Ja kupiłem właśnie tam podbitkę dachową do swojego domu. Znajomy doradził mi, aby od razu się tam udać i nie kombinować z innymi materiałami. Kupiłem u http://www.mat-bud.szczecin.pl/produkty/podbitki-dachowe/, zaimpregnowałem i zamontowałem. Jestem przekonany, że posłuży mi przez wiele lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• agencja Liczba postów: 27 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1446 Grupa: Technologie... It usually takes 3 to 8 months to build a house, depending on the design, size, budget, weather, and approval process.
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 671 Grupa: Technologie... Dla mnie duży plus Chle-Maru to nowa siedziba i świetna logistyka. Strona https://chle-mar.pl/ jest przejrzysta, łatwo znaleźć potrzebne narzędzia i akcesoria m...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 178 Grupa: Technologie... Dzień dobry, mam firmę transportową i spore połacie paneli na dachu hali. Problem w tym, że produkcja mija się z największym zapotrzebowaniem na prąd na bazie.....
  • Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 9 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20700 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 146

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >