Pokrycie dachu

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 54 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  33 34 35 36 37  ▸  ▸▸

12 lutego 2016, 14:33

Zgadzam sie: good 0 bad

U mnie nowym dachem zajęła się firma www.veldach.com.pl . Zdecydowałem się na dachówki ceramiczne w kolorze bordowym, które idealnie pasują do pozostałej części domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2016, 15:53

wszystko musi do siebie pasowac, najlepiejzalatwic to razem z reszta budynku. ja zdecydowalem sie na jedna firme budodekoracja, wykonali wszystko profesjonalnie i w dobrym tempie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2016, 16:59

No tak, ale chyba nie wybiorą za Nas dachówki, bo to nasz dom i nasz wybór na długie lata. Ja z zoną przejrzałem masę ofert, ale jednak pod względem wykończenia, technologii wytwarzania oraz estetyki wygrał Tegalit Protegon, który jest jedną z najnowoczesniejszych dachówek na rynku :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2016, 10:45

Gdy ktoś lubi miec tak szeroki wybór w kolorystyce dachówki, bo zawsze cięzko się zdecydować. To polecam Braas i np. Opal Standrad, która występuje aż w 11 odcieniach.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2016, 15:27

zeby zrobic dach potrzeba naprawde dobrych fachowcow, to jest najwazniejsza czesc domu. skorzystajcie z uslug http://www.superdach.com.pl/ oni mi pomagali i dach jest super:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lutego 2016, 11:45

I tak jestem za tym , aby jednak wybierac najlepszych dekarzy, czyli tych z certyfikatem np. w Braas. Przynajmniej wiem, że "chautury" mi nie zrobili :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2016, 16:09

No tak, bo kto lepiej wykona nam pokrycie, jeżeli nie certyfikowani dekarze producenta dachówki takiej jak Braas, którzy zjedli już zęby na tej robocie. Także jakośc jest raczej gwarantowana :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2016, 13:51

Sąsiedzi mają dachówkę cementową kupioną w firmie Ambit w Gdańsku, ale z tego co wiem mają także siedziby w innych miastach. Tam fachowcy podobno im doradzili i są zadowoleni z niej. Faktycznie wyglądają dobrze, może warto zwrócić na nie uwagę?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2016, 21:29

Już wielu z Nas pisze, że warto zwrócić uwagę na dachówki cementowe(betonowe), a w szczególności te, które juz od dekad są na rynku jak w Braas i zostały wykonane w technologii trójwarstwowej CISAR z podwójną powłoką Lumino nadającą połysku i zabezpieczająca przed zabrudzeniami.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 21:33

Tym bardziej, ż epóxniej dachówkę można spokojnie wymyć i w Braas nie obawiać się o utratę koloru, ponieważ stosują barwienie w masie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 54 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  33 34 35 36 37  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Deskowanie na zimę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy BAUKRANE - producent szalunków , która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i p...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21382 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 275

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */