Pompy ciepła we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Moja budowa

24 lutego 2015, 15:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć,

w tym roku mam zamiar wymienić ogrzewania. Mój metraż wynosi 94m2. Jestem z okolic Legnicy. Według Was będzie się opłacało pompy ciepła Czy radzicie jednak jakieś inne ogrzewanie?? Z tego co słyszałem, to są o wiele lepsze niż te z Legnicy...
Z czego to wynika? Braku doświadczenia naszych lokalnych firm? Gorszych pomp? Czy gdzie upatrywać przyczynę takiego stanu rzeczy?? pompy

Ten post był edytowany przez grzes2kys dnia: 24 lutego 2015, 15:57
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2015, 14:02

Trochę za mało informacji, żeby móc Ci pomóc. Trzeba trochę cyferek tzn ile masz powierzchni do ogrzania, jakie ocieplenie domu itp. W sumie to ja zamawiałem u siebie pompę od dts serwis no i na razie czekam na dogranie wszystkiego. Bo dom już wymierzony wszystkie info przekazane, także czekam na to co mi tam wybiorą i jak się to będzie przedstawiało finansowo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2019, 12:16

Doświadczeni pracownicy http://pompy-wroclaw.pl zawsze mają na uwadze zadowolenie Klientów, przez co zdobyli sobie zaufanie wielu firm oraz osób indywidualnych, potwierdzone dobrze układającą się współpracą. Firma regeneruje pompy i silniki hydrauliczne do wszystkich maszyn oraz urządzeń o napędzie hydraulicznym. Produkuje też takie elementy jak wałki wieloklinowe, koła zębate, korpusy pomp, tłoczki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Strony internetowe Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Jeżeli ktoś planuje stworzenie nowej strony internetowej lub rozpoczęcie działań reklamowych w Google, mogę polecić firmę Netfortis https://goldenegg.pl/ . Sam....
  • Dotacje na budowę domu Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Właśnie zsiadłam na chwilę nad planem budowy i muszę przyznać, że temat wypisów i wyrysów jest dość istotny, a często niedoceniany. W pracy znajoma mówiła, że m...
  • planowanie budowy Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Znalazłam ostatnio bardzo ciekawy artykuł dotyczący planowania budowy własnego domu - od pierwszych pomysłów, przez budżet, projekt, aż po form...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 252 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, remont wnętrza to idealny moment na wprowadzenie trwałych rozwiązań, które zastąpią nietrwałe tapety czy farby. Płytki klinkierowe King Klinke...
  • Logistyka dla e-commerce Liczba postów: 11 Grupa: Moja budowa W logistyce e-commerce wszystko zaczyna się od dobrego ogarnięcia procesów, bo bez tego nawet najlepszy produkt nie dowiezie wyników. Magazyn, pakowanie, zwroty...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21067 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 622

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */