Pomysł na oryginalne łożko dla dziecka ??

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

22 kwietnia 2013, 08:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio bardzo dobry materac do łóżka kupiliśmy w sklepie http://atmmeble.pl/lozka-tapicerowane/1/2/ przywieźli go nam do domu kurierem, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2013, 12:05

Moim zdaniem taki materac powinien być przede wszystkim wygodny i miękki. Polecam głównie sprężynowy lub ewentualnie sprężynowo kokosowy. Znakomicie sprawdzi się do łóżka dziecięcego.

www.Nawigator-24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2013, 20:33

to może coś dla dziewczynek :D bo tak same samochodziki, ja jestem zachwycona tym łóżkiem: www.puchatkolandia.pl/duze-lozko-zamek/ moja mała by chyba umarła ze szczęścia :D w sumie sama w takim bym się położyła :D

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2013, 08:21

Ale ładniutkie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2013, 20:16

Z łóżeczkiem dla dziecka tak jak z łóżkiem dla dorosłego , ma być przede wszystkim wygodne. www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2013, 08:22

A to się zgadzam, ale jak to zawsze bywa, najlepiej wybrać wygodne i ładne łóżko

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2014, 13:41

http://www.puchatkolandia.pl/meble-dla-dzieci/ - tu jest wybór łóżeczek dla dzieci, zarówno zwyczajnych, jak i ciekawszych. Mój siostrzeniec ma autko samochodzik, niestety i tak woli spać z mamą

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2014, 14:56

Ciekawe łóżka dla dzieci można znaleźć na epinokio.pl, ja swojemu synkowi kupiłam tam łóżko-auto wyścigowe, jest zachwycony - traktuje je zarówno jako miejsce do spania, jak i do zabawy

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2014, 19:52

A ja osobiście polecam łóżka piętrowe szczególnie dla rodziców którzy urządzają wspólny pokój dwójce dzieci. Sama wypróbowałam takie rozwiązanie i jak na razie moje pociechy bardzo sobie je chwalą :) Bardzo ładne, dobre jakościowo łóżka piętrowe można znaleźć na stronie http://lozkapietrowe.com Ceny również są przyzwoite. Wiem, bo sama wybierałam tam łóżko dla swoich maluchów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 12:11

łóżko samo w sobie nie musi być oryginalne - może być proste, w nierzucającym się w oczy kolorze, jak np. meble flexa terra. a oryginalnie można je zaaranżować, wykorzystując dodatki odpowiednie do wieku dziecka i jego potrzeb. łóżko mamy w ten sposób na lata a dodatki zmieniać jak zachodzi potrzeba. wygooglujcie sobie takie rozwiązania, wg mnie to super ekonomiczne a przy tym także ładnie wygląda i dzieciaki mają frajdę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20932 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 320

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */