Pomysł na oryginalne łożko dla dziecka ??

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

22 kwietnia 2013, 08:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio bardzo dobry materac do łóżka kupiliśmy w sklepie http://atmmeble.pl/lozka-tapicerowane/1/2/ przywieźli go nam do domu kurierem, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2013, 12:05

Moim zdaniem taki materac powinien być przede wszystkim wygodny i miękki. Polecam głównie sprężynowy lub ewentualnie sprężynowo kokosowy. Znakomicie sprawdzi się do łóżka dziecięcego.

www.Nawigator-24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2013, 20:33

to może coś dla dziewczynek :D bo tak same samochodziki, ja jestem zachwycona tym łóżkiem: www.puchatkolandia.pl/duze-lozko-zamek/ moja mała by chyba umarła ze szczęścia :D w sumie sama w takim bym się położyła :D

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2013, 08:21

Ale ładniutkie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2013, 20:16

Z łóżeczkiem dla dziecka tak jak z łóżkiem dla dorosłego , ma być przede wszystkim wygodne. www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2013, 08:22

A to się zgadzam, ale jak to zawsze bywa, najlepiej wybrać wygodne i ładne łóżko

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2014, 13:41

http://www.puchatkolandia.pl/meble-dla-dzieci/ - tu jest wybór łóżeczek dla dzieci, zarówno zwyczajnych, jak i ciekawszych. Mój siostrzeniec ma autko samochodzik, niestety i tak woli spać z mamą

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2014, 14:56

Ciekawe łóżka dla dzieci można znaleźć na epinokio.pl, ja swojemu synkowi kupiłam tam łóżko-auto wyścigowe, jest zachwycony - traktuje je zarówno jako miejsce do spania, jak i do zabawy

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2014, 19:52

A ja osobiście polecam łóżka piętrowe szczególnie dla rodziców którzy urządzają wspólny pokój dwójce dzieci. Sama wypróbowałam takie rozwiązanie i jak na razie moje pociechy bardzo sobie je chwalą :) Bardzo ładne, dobre jakościowo łóżka piętrowe można znaleźć na stronie http://lozkapietrowe.com Ceny również są przyzwoite. Wiem, bo sama wybierałam tam łóżko dla swoich maluchów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 12:11

łóżko samo w sobie nie musi być oryginalne - może być proste, w nierzucającym się w oczy kolorze, jak np. meble flexa terra. a oryginalnie można je zaaranżować, wykorzystując dodatki odpowiednie do wieku dziecka i jego potrzeb. łóżko mamy w ten sposób na lata a dodatki zmieniać jak zachodzi potrzeba. wygooglujcie sobie takie rozwiązania, wg mnie to super ekonomiczne a przy tym także ładnie wygląda i dzieciaki mają frajdę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 282

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */