Pomysł na wakacje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 42 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  40 41 42

27 października 2025, 16:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja akurat bardzo lubię Łebę! Byłam tam kilka razy i zawsze wracam zadowolona – piękne plaże, Słowiński Park Narodowy z ruchomymi wydmami robi ogromne wrażenie. W sezonie jest trochę tłoczno, ale jak się dobrze poszuka, to można znaleźć spokojniejsze miejsca i przytulne noclegi. Dla mnie to świetny wybór na wakacje nad polskim morzem https://wojnar.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2025, 19:58

Planuję spontaniczny wyjazd na słońce i szukam last minute z wylotem z Poznania. Wydaje mi się, że https://travelpp.pl/ ma dostęp do promocji różnych touroperatorów. Warto znaleźć okazję. Chciałabym zapytać o opinię, czy warto śledzić ich oferty na loty czarterowe do Grecji lub Turcji i czy konsultanci są pomocni w wyborze hotelu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2025, 12:36

Kiedy planowałam wyjazd, długo szukałam listy atrakcji, które naprawdę warto zobaczyć – w końcu trafiłam na co warto zobaczyć w Berlinie i wszystko miałam w jednym miejscu. Każdy punkt ma krótki opis, więc łatwo dopasować do własnego planu. Dla tych, co lubią mieć konkret, to świetny start. Macie coś jeszcze godnego polecenia?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2025, 09:20

W tym temacie mogę Wam polecić wypoczynek w https://osadaslowinska.pl/ To świetne miejsce o rewelacyjnej lokalizacji które jest idealną bazą wypadowa do długich spacerów po malowniczej okolicy czy wypraw rowerowych pięknymi trasami prowadzącymi wzdłuż jezior i Słowińskiego Parku narodowego. Ich domki są komfortowe, przestronne i nowocześnie wyposażone. Ponadto każdy domek dysponuje własnym tarasem z stolikiem, krzesłami oraz przenośnym grillem. Wypoczynek u nich to jedno z najlepszych rozwiązań.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 42 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  40 41 42

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20249 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 477

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >