Poszukuję architekta

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

2 sierpnia 2017, 11:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Poszukuję architekta, najlepiej ze Szczecina lub okolic, który podjąłby się wykonania projektu domu szeregowego. Poruszam temat na forum, ponieważ zależy mi na sprawdzonej, uczciwej osobie, wykonującej swoje prace w terminie. Zastanawiam się także nad skorzystaniem z oferty tego pana - http://www.tomaszbak.pl/. Wydaje się być naprawdę doświadczonym specjalista. Co sądzicie na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2019, 09:27

Warto rozejrzeć się za jak najlepszym biurem architektonicznym. Jeżeli mieszkacie na terenie województwa śląskiego to skontaktujcie się z biurem architektonicznym www.studioarchitektonicznear.pl Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną obsługą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2019, 07:49

Architekta warto szukać za pośrednictwem internetu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2019, 12:20

Najlepiej po prostu wpisać Architekt Szczecin i sprawdzić opinie na mapach Google, wiadomo, wysoka ocena i dużo ocen to i firma raczej dobra.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2022, 16:08

A może warto sprawdzić https://malinowskistudio.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 listopada 2022, 16:12

A może warto sprawdzić biuro Malinowski studio

https://malinowskistudio.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2022, 13:28

Przy budowie swojego domu współpracowałam z firmą www.architetto.pl Jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez nich pracy, wszystko poszło szybko i sprawnie. Firma spełniła moje oczekiwania i stworzyła dla mnie komfortową przestrzeń do życia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o domach szeregowych Liczba postów: 186 Grupa: Domy szereg... Facing challenging deadlines and difficult courses? Global Assignment Help has got you covered! The thousands of students in the UK who used to look up write my...
  • Rolnictwo Liczba postów: 192 Grupa: Domy szereg... Rzepak potrafi wymagać sporo uwagi w różnych etapach rozwoju, dlatego zastanawiam się nad skorzystaniem z doradztwa agronomicznego właśnie przy tej uprawie. Szc...
  • Altanka w ogrodzie Liczba postów: 71 Grupa: Domy szereg... ładne są, klasyczna drewniana altana zawsze się obroni. ja po postawieniu swojej wykończyłem wnętrze płytami MPB – zrobiłem z nich blat, półki i zabudowę. dzięk...
  • Dobra restauracja Liczba postów: 424 Grupa: Domy szereg... Polecam Wam wszystkim sprawdzić sobie stronę, na której znajdziecie ofertę restauracji Harem w Mielnie - pizza mielno , która oferuje różnorodne menu, w tym np....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 133 Grupa: Domy szereg... Czy tylko ja mam wrażenie, że przy przeprowadzce zawsze pojawia się dwa razy więcej rzeczy niż człowiek pamiętał? Dlatego warto wcześniej rozejrzeć się za czymś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21113 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 674

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */