Praca za granicą dla budowlańca

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

24 maja 2018, 14:26

Zgadzam sie: good 0 bad

dużo ogłoszeń można znaleźć na www.jobuj.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2019, 13:05

Jeżeli chcecie znaleźć niezłą i przede wszystkim sprawdzoną pracę za granicą to skontaktujcie się z firmą www.beetsma.pl Sam znalazłem dzięki nim pracę w Holandii. Firma ta ma spore doświadczenie w załatwianiu pracy za granicą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2019, 17:11

Za granicą jest wiele ofert pracy dla budowlańców, i są to oferty atrakcyjne. Mój sąsiad wyjechał nawet do Norwegii, dostaje stamtąd dodatkowo zasiłek rodziny na dzieci które jego żona wychowuje w kraju. Wynajął firmę http://zwrot-podatkow.pl/zasilek-rodzinny-i-o piekunczy-norwegia która się tym za niego zajmuje, robią to profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 09:42

Z Covebo zawsze coś się znajdzie robota różna ale kasa pewna

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 10:17

Wiadomo że nie wszystko zawsze idealne ale przez Covebo robota i hajs był zawsze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2025, 11:04

Covebo pomogło mi ogarnąć papiery meldunek i wszystko inne co trzeba było po przyjeździe

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 11:10

Robię przez Covebo i nie zmieniam bo wiem że kasa zawsze będzie a robota się znajdzie

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2025, 19:31

Wydaje mi się, że u nas w kraju również można znaleźć dobre oferty pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2025, 15:48

Z Covebo nie musiałem się o nic martwić robota była od razu kasa na konto mieszkanie normalne

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2025, 08:54

Nie miałem żadnych doświadczeń wcześniej ale przez Covebo wszystko ogarnąłem bez stresu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Własny biznes-warto? Liczba postów: 504 Grupa: Pasje forum... Jakiś czas temu trafiłem na ciekawy materiał na stronie - https://newsolution.uno/reklama-zewnetrz na-w-dobie-internetu/ i muszę przyznać, że świetnie opisali ja...
  • Gdzie zamówić catering dietetyczny ? Liczba postów: 182 Grupa: Pasje forum... Jeżeli szukacie niezawodnego cateringu dla firm w Łodzi, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Iness Catering - iness catering . Wszys...
  • Matcha dla początkujących - pierwsze próby Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Początki z matchą bywają nieco trudne, bo łatwo popełnić drobne błędy. Zbyt gorąca woda albo za duża ilość proszku potrafią zniechęcić już na starcie. Dlatego p...
  • Regina Diamante - Salon Sukien Ślubnych w Lublinie Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Regina Diamante postrzegana jest jako salon, w którym wybór sukni ślubnej staje się doświadczeniem wyjątkowym i pozbawionym pośpiechu. Duże znaczenie ma fakt, ż...
  • Pozycjonowanie stron Liczba postów: 58 Grupa: Pasje forum... Desserts like mini churros, cookies, and thick milkshakes are popular among customers who want something sweet after their Jack in the Box Smash Burger meal, wi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20483 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 246

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >