Pręty zbrojeniowe

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

26 sierpnia 2018, 08:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Godni polecenia w temacie jak już ktoś wspominał są www.wyrobyhutniczetrzebiatow.pl. Można się u nich zaopatrzyć we wszelkiego rodzaju pręty stalowe i blachy. Wszystko wykonane z najwyższej jakości surowców, a do tego w bardzo konkurencyjnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2018, 19:17

My new website:
http://celia.go.telrock.net

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2019, 09:16

Sprzedażą prętów oraz innych wyrobów hutniczych zajmuje się hurtownia stali www.hst2.pl Sam kupowałem od nich już wiele produktów i mogę powiedzieć że zawsze dostarczają stal wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2019, 09:43

Jeżeli chodzi o pręty zbrojeniowe to polecamy kompozytowe, które są lżejsze i przede wszystkim nie korodują. My sami u siebie na budowie (fundamenty) zastosowaliśmy tego typu rozwiązanie. Polecamy firmę Trokotex wwww.pretyzkompozytow.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2019, 15:43

Sprawdź też ofertę firmy www.prestostal.pl. Ja w ubiegłym roku zamówiłem stamtąd pręty zbrojeniowe. Posiadają bardzo szeroki wybór, przystępne ceny i możliwość transportu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2019, 08:11

Dobrą firmą zajmującą się sprzedażą prętów zbrojeniowych i innych wyrobów hutniczych jest https://prestostal.pl/ Sam z nimi współpracuję i mogę powiedzieć że mają niezłe ceny i produkty wysokiej jakości. Polecam wam się z nimi skontaktować.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2019, 10:11

Pręty zbrojeniowe solidne w Bowimie, ja korzystam tylko z tej firmy i zmian nie planuję ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2020, 09:05

My pręty zbrojeniowe kupowaliśmy od PRESTO STAL, bardzo rzetelnej firmy z Chojnic https://prestostal.pl/stal-zbrojeniowa. Ich zbrojenia są z dobrej jakości stali, wysoko gatunkowej i mają też bardzo atrakcyjne ceny. Blachy tez na pewno będziemy kupować od nich, jak najbardziej się opłaca, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2020, 09:52

Stal zbrojeniową, pręty, kątowniki i inne wyroby stalowe do większych realizacji przemysłowych sprowadzam bezpośrednio od producenta www.paksteel.pl gdzie mają duży wybór przy zachowaniu wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2020, 22:10

ja w takich sprawach zawsze korzystam z usług i produktów hurtownia metali kolorowych Oni mają na prawdę bogaty asortyment, blachy aluminiowe, miedziane, mosiężne, rury, czy formatki mosiężne. Ceny niewygorowane, szybko realizuja zlecenia, zawsze cos doradzą , czy dadza rabat

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Advice on a Quick Fiamm Battery Change in Zaabeel? Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... My wife’s car has started hesitating to turn over the last couple of mornings, feels like a classic battery issue and I’m almost certain it’s the original from....
  • serwis opon Liczba postów: 50 Grupa: Technologie... Użytkownik najoomalthuraya napisał: A good tire service goes beyond replacing worn tires. One feature that makes a big difference is Tire Pressure Monitoring, w...
  • Oprogramowanie i urządzenia dla firm spożywczych Liczba postów: 23 Grupa: Technologie... Food companies today rely on smart software and connected devices to keep products safe from production to delivery. Tools like temperature sensors, GPS trackin...
  • opakowania Liczba postów: 95 Grupa: Technologie... Interesuję się tematyką recyklingu i rozwiązań przyjaznych środowisku, dlatego zwróciłem uwagę na ofertę Contalen. Na stronie https://contalen.eco/pl/zakup-odpa...
  • Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 23 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21363 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 198

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */