offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Przy organizacji kabli i lin w firmie warto zwrócić uwagę na ofertę firmy Falklandy Zagórz. Można zamówić u nich bębny kablowe które są niezwykle praktyczne nie tylko w przemyśle kablowym. Wykonane z tarcicy iglastej, pozyskiwanej w sposób przyjazny dla środowiska, bębny te są nie tylko funkcjonalne, ale także ekologiczne. Dzięki różnorodnym rozmiarom, doskonale sprawdzają się do przechowywania, transportu oraz organizacji kabli, lin, światłowodów i drutu. Warto zapoznać się z ich ofertą, aby podjąć przemyślaną decyzję. |
|
Problem z kablem od prądu.
«
Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną
Ostatnio na forum
- Gdzie znajdują się kable? Liczba postów: 6 Grupa: Robimy inst... Jak rozwiązałeś te sprawę? Mam podobny problem.
- Kawały o elektrykach Liczba postów: 7 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
- przewody elektryczne sklep łódź Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Cześć, kompletnie nie znam się na elektryce, a chcę założyć internet w nowo wybudowanym domu. Gdzie kupić przewody elektryczne sklep łódź? Czy https://www.elbud...
- jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy inst... Najważniejsze żeby był BUDOWLANY. Domowe przedłużacze zostawić do użytku domowego, ogrodowe przedłużacze do użytku "ogrodowego" Do dostania w specjalistycznych....
- Kursy dla elektryka Liczba postów: 13 Grupa: Robimy inst... Też z chęcią się dowiem o takich kursach.