Gość: JasonRon praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Paweł Soczko praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Cadela Project doświadczony
|
Cześć! |
| Ten post był edytowany przez Cadela Project dnia: 26 czerwca 2025, 11:42 | |
|
| |
Gość: Kawkos praktykant |
|
|
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
Mam już wybrane betonowe płytki, ale chciałbym, żeby blat pod umywalkę był z prawdziwego dębu. Wiem, że to ryzykowne w łazience. Artykuł https://www.cad23d.pl/polaczenie-betonu-i-dre wna-w-lazience-praktyczne-wskazowki-na-codziennosc/ podaje praktyczne wskazówki. Jakiego rodzaju drewna (np. egzotyczne, dąb) i jakiego środka impregnującego użyć, żeby blat przetrwał lata bez puchnięcia i pleśni? Czy blaty z litego drewna są lepsze od fornirowanych w kontakcie z wodą i czy warto montować je jak najdalej od prysznica? |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: mirkaa praktykant |
Chcę uniknąć konieczności wymiany wszystkich mebli, gdy dziecko pójdzie do szkoły, a potem do liceum. Stawiam na białą bazę. Znalazłam ten przewodnik: https://www.corpusiuris.com.pl/innowacyjne-me ble-dla-dzieci-bezpieczenstwo-i-wygoda-ktore-wspieraja-rozw j/. Czy ktoś z Was ma meble modułowe w neutralnych kolorach i czy faktycznie wystarczyła zmiana uchwytów, koloru ścian i tekstyliów, żeby pokój zyskał zupełnie nowy, dojrzały charakter? Jakie uniwersalne meble (np. komody, szafy) najlepiej kupić, żeby pasowały do każdego wieku dziecka? |
|
| |
offline Mixon fachowiec
|
Szczecin oferuje wiele możliwości poznawania aktualnych trendów wnętrzarskich, które zmieniają się z sezonu na sezon. Obecnie popularne są aranżacje inspirowane naturą oraz minimalistyczne formy uzupełnione ciepłymi dodatkami. Kto chce zobaczyć, jak najnowsze kierunki są wykorzystywane w praktyce, może zajrzeć na https://twojenowe.pl/projekty-wnetrz-mieszkan -i-domow-szczecin/. To źródło pomysłów dla tych, którzy chcą połączyć modę z własnym stylem. |
|
| |
Gość: jacquelynmi1 praktykant |
|
|
| |
offline kazik99 fachowiec
|
Zajrzałam na GRID Architektura Wnętrz i podoba mi się, że zajmują się kompleksowo projektowaniem wnętrz – od mieszkań po przestrzenie komercyjne. Mają portfolio pełne ciekawych realizacji i widać, że dbają o detale. To miejsce dla osób, które cenią nowoczesny design i praktyczne rozwiązania. |
|
|
Projektowanie wnętrz
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 499 Grupa: Pasje forum... Dużo czytałam o skuteczności różnych doradców i naprawdę często pojawia się A1 Europe. Mają ogromne doświadczenie i szeroki zakres działań — od inwestycji, prze...
- Inwestycja w nieruchomości Liczba postów: 7 Grupa: Pasje forum... Nie sądziłem, że kiedykolwiek napiszę taki post. Po 30 latach ciężkiej pracy w Polsce w końcu mogę powiedzieć: mam swoje miejsce na Cyprze. Wszystko dzięki Agen...
- Jak znaleźć idealnego lekarza? Liczba postów: 504 Grupa: Pasje forum... Find top-rated dentist in Rawalpindi offering comprehensive services, including root canal treatment, dental implants, teeth cleaning, and cosmetic procedures.....
- Car Parking APK Download – Drive and Park Like a P... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Hey, Looking for a realistic driving experience? The Car Parking APK download lets you enjoy a full-featured parking simulator on your Android device. This gam...
- Car Parking APK Download – Drive and Park Like a P... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Hey, Looking for a realistic driving experience? The Car Parking APK download lets you enjoy a full-featured parking simulator on your Android device. This gam...