Gość: JasonRon praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Paweł Soczko praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Cadela Project majster
|
Cześć! |
| Ten post był edytowany przez Cadela Project dnia: 26 czerwca 2025, 11:42 | |
|
| |
Gość: Kawkos praktykant |
|
|
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
Mam już wybrane betonowe płytki, ale chciałbym, żeby blat pod umywalkę był z prawdziwego dębu. Wiem, że to ryzykowne w łazience. Artykuł https://www.cad23d.pl/polaczenie-betonu-i-dre wna-w-lazience-praktyczne-wskazowki-na-codziennosc/ podaje praktyczne wskazówki. Jakiego rodzaju drewna (np. egzotyczne, dąb) i jakiego środka impregnującego użyć, żeby blat przetrwał lata bez puchnięcia i pleśni? Czy blaty z litego drewna są lepsze od fornirowanych w kontakcie z wodą i czy warto montować je jak najdalej od prysznica? |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: mirkaa praktykant |
Chcę uniknąć konieczności wymiany wszystkich mebli, gdy dziecko pójdzie do szkoły, a potem do liceum. Stawiam na białą bazę. Znalazłam ten przewodnik: https://www.corpusiuris.com.pl/innowacyjne-me ble-dla-dzieci-bezpieczenstwo-i-wygoda-ktore-wspieraja-rozw j/. Czy ktoś z Was ma meble modułowe w neutralnych kolorach i czy faktycznie wystarczyła zmiana uchwytów, koloru ścian i tekstyliów, żeby pokój zyskał zupełnie nowy, dojrzały charakter? Jakie uniwersalne meble (np. komody, szafy) najlepiej kupić, żeby pasowały do każdego wieku dziecka? |
|
| |
Gość: jacquelynmi1 praktykant |
|
|
| |
offline kazik99 fachowiec
|
Zajrzałam na GRID Architektura Wnętrz i podoba mi się, że zajmują się kompleksowo projektowaniem wnętrz – od mieszkań po przestrzenie komercyjne. Mają portfolio pełne ciekawych realizacji i widać, że dbają o detale. To miejsce dla osób, które cenią nowoczesny design i praktyczne rozwiązania. |
|
|
Projektowanie wnętrz
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Samochód dla rodziny Liczba postów: 260 Grupa: Pasje forum... W moim przypadku, gdy rozważałem zakup auta z zagranicy, często zaglądałem na ofertę firmy Bryki z Ameryki – https://www.brykizameryki.pl/ . Zajmują się importe...
- Zabudowa pojazdów serwisowych Liczba postów: 4 Grupa: Pasje forum... W wielu branżach standardowe rozwiązania nie zawsze się sprawdzają, dlatego coraz większym zainteresowaniem cieszą się indywidualnie projektowane zabudowy pojaz...
- Outsourcing branży IT Liczba postów: 59 Grupa: Pasje forum... Ja polecam korzystać z outsouringu IT do łączenia istniejących procesów w firmie. Integracja systemów IT może przyspieszyć pracę dzięki kilku prostym narzędziom...
- oryginalny prezent? Liczba postów: 1170 Grupa: Pasje forum... Największą zaletą personalizowanych prezentów jest ich indywidualny charakter. Zwykły przedmiot – kubek, koszulka czy biżuteria – może stać się wyjątkową pamiąt...
- Własna firma? Liczba postów: 1577 Grupa: Pasje forum... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was portale? Posiadacie ulubione portale informacyjne? Polecam Wam wszystkim stronę, na której znajdzie...