offline barmanka majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline ajlajt majster
|
Nie wiem czy cena ma tutaj aż takie duże znaczenie. |
| Ten post był edytowany przez ajlajt dnia: 28 lipca 2016, 21:14 | |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
|
| |
offline Baltic praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
|
|
| |
offline kaven doświadczony
|
|
|
| |
offline nathom doświadczony
|
|
|
| |
Gość: kacper965 praktykant |
Przenośne klimatyzatory w dobrym standardzie sprzedaje hurtownia Swatt. To jest w ogóle oddział Ekologii Polskiej, także uznanej od lat marki zajmującej się choćby odnawialnymi źródłami energii. Kontakt do hurtowni jest na ich portalu -swatt.pl. Klimatyzatory sprzedają w preferencyjnych cenach, wszystko jest fajnie, czytelnie opisane i najważniejsze, że opis ze strony nie różni się z faktycznymi parametrami. |
|
| |
offline dominikgala9 inżynier
|
Tak, to wydaje się być dobrym pomysłem. Sprawdź jedynie, czy nie mają tego rodzaju asortymentu pod tym adresem: https://www.twojpasaz.pl, bo może znajdziesz właśnie produkt najbardziej odpowiedni do własnych potrzeb. |
|
|
Przenośny klimatyzator - dobry pomysł?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Meble na wymiar Liczba postów: 1 Grupa: Najnowsze t... Cześć wszystkim, planuję w końcu duży remont mieszkania i zdecydowałem, że tym razem rezygnuję z sieciówek na rzecz mebli pod wymiar. Do zrobienia mam praktyczn...
- Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...
- Narożnik Liczba postów: 9 Grupa: Najnowsze t... Ostatnio przeglądałem ofertę narożników i wpadły mi w oko te w kształcie U. W ofercie sklepu meblowego i-meble są naprawdę różne warianty, także kolorystycznie....
- Europalety Liczba postów: 53 Grupa: Najnowsze t... Na https://penny.pl/sztaplowanie-desztaplow anie-i-kontrola-palet/ jest fajnie pokazane, jak można automatycznie sztaplować i kontrolować palety. Widać, że takie...