Przygotowania do remontu

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

19 lipca 2022, 09:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Przygotować się do remontu też trzeba od strony 'merytorycznej', warto sobie poczytać o różnych nowych rozwiązaniach itd. W tym miejscu jest dużo fajnych wskazówek - https://remont.biz.pl/blog/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2022, 12:48

Tak zgadzam się z tym. I też trzeba wiedzieć czego dokładnie potrzebujemy by odpowiednio wcześniej zamówić. Na przykład plexi na wymiar warszawa dostępne jest w abcplexi i wybór jest naprawdę szeroki, dostępne są przeróżne kolory więc na pewno znajdziecie dla siebie idealne rozwiązanie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2022, 20:34

Szukam jakieś sprawdzonej ekipy remontowej z Krakowa. Kogo możecie mi polecić?

artykuły kreatywne

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Nowa kuchnia Liczba postów: 99 Grupa: Domy szereg... Na pewno warto w przypadku poszukiwań elementów do swojej kuchni, a przede wszystkim baterii cechujące się funkcjonalnością, dobrze wykonanymi i nowoczesnymi pr...
  • Przeprowadzka Liczba postów: 79 Grupa: Domy szereg... Ciuchy do dużych worów. Nieduże kartony, bo takie łatwiej nosić i pakować do auta. Od razu wywalać śmieci i to co niepotrzebne, nie zabierać ze sobą Kartony op...
  • szukanie mieszkań na wynajem w Warszawie Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Jakie opcje obecnie są popularne jeśli chodzi o szukanie mieszkań na wynajem w Warszawie? Możecie ewentualnie podpowiedzieć jakieś serwisy, gdzie będzie można l...
  • dekoracje Liczba postów: 41 Grupa: Domy szereg... Interesują mnie duże donice do salonu z tworzywa sztucznego. Czy możecie polecić sprawdzony sklep online z takim asortymentem? Jakiś czas temu wyszukałam w Inte...
  • Podnośnik koszowy Liczba postów: 94 Grupa: Domy szereg... Gdy chodzi o takiego rodzaju urządzenia to ja również chcę jeszcze powiedzieć, że dla mnie bardzo ważną sprawą jest to aby mieć wiedzę kto wynajmuje podnośniki....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18328 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 58

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >