offline Janks66666 majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Mikleszuk praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline adamadam majster
|
Teraz energooszczędna wentylacja i ciepłe okna to podstawa, ale nie wolno zapominać o zapewnieniu odpowiednich krotności dostaw świeżego powietrza do budynku. Wentylacja jest bowiem równie ważna co ogrzewanie. Jej brak może doprowadzić do zawilgocenia i niszczenia konstrukcji domu oraz powstawania pleśni. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest energooszczędna ciśnieniowa wentylacja okienna firmy Schuco z oferty firmy Awilux z Leszna. Warto się z nimi skonsultować. Możesz też zapoznać się wstępnie z informacjami na stronie: https://www.schueco.com/pl/klienci-indywidualni/inteligentny -dom/ventilation |
|
| |
offline Jędrek22 fachowiec
|
W takim wypadku dobrze będzie jak skorzystasz z możliwości jakie daje ta witryna https://www.stiebel-eltron.pl/pl/formularze/r ejestracja.html Dzięki niej dostajesz dostęp do produktów marki Stiebel Eltron ale także webinarów, dokumentacji technicznej czy danych. Na pewno usprawni to wiele wyborów i pomoże wykonać niezawodną instalację. |
| Ten post był edytowany przez Jędrek22 dnia: 11 października 2024, 13:56 | |
|
| |
Gość: Lamawhoke praktykant |
I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT
SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!
|
|
| |
| Reklamy Google | |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Gość: eugeniaik2 praktykant |
|
|
|
Rekuperacja i wentylacja
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Laptop poleasingowy Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Gdzieś mi to mignęło i postanowiłam poszukać więcej, bo temat brzmiał jak ciekawostka technologiczna z historią w tle. Fajnie, gdy ktoś zbiera krótkie fakty i w...
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 89 Grupa: Ekologiczny... Czy ktoś miał styczność z firmami, które robią utylizację paneli fotowoltaicznych? Zastanawiam się, czy oni przyjeżdżają po to wszystko, czy trzeba samemu zorga...
- Fajny projekt domu energooszczędnego? Liczba postów: 3522 Grupa: Ekologiczny... W temacie budowy i remontów mogę w ciemno polecić https://www.uciechowski.com.pl/. Numer jeden w branży! Oprócz rewelacyjnych materiałów otrzymałem kompleksową....
- Biznes Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny...
- Montaż domofonu w domu Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... You should definitely set up a camera and link it to your phone; these kinds of things are taken care of. car games