offline tadektadek praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Vader26 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
|
| |
offline Mirek1978 doświadczony
|
|
|
| |
offline skpimp praktykant
|
Ja uważam, że każdy rower powinien sam do siebie
dopasować, bo jednemu wygodniej będzie jeździć takim, a
jednemu takim.. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: iwor45 praktykant |
Może ni pomożecie. Mam zamiar zacząć jeździć na poważnie od wiosny i nie wiem na kóry rower się zdecydować na trekkingowy czy crossowy? |
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
| |
Gość: Zikh praktykant |
|
|
| |
Gość: nikelodon praktykant |
Wreszcie udało mi się zakupić ten rower! Śmigam na nim do pracy. Stało się to możliwe za sprawą oferty https://www.rowery-lider.pl/ W ich ofercie zdecydowanie jest w czym wybierać. |
|
| |
offline joanna6 fachowiec
|
Ja uwielbiam jazdę na rowerze i cieszę się, że już niedługo sezon. Wszystkim fanom jazdy na rowerze polecam świetnie wyposażony sklep rowerowy Lublin: https://www.metrobikes.pl/. Regularnie robię u nich zakupy. |
|
|
Rower
«
Powrót do grupy: Sport
Ostatnio na forum
- Polska liga połki nożnej Liczba postów: 67 Grupa: Sport Jeśli chodzi o sport, widzę, że nasze kluby młodzieżowe, które uczą juniorów piłki nożnej, zaczęły się całkiem dobrze rozwijać. Chciałbym też dowiedzieć się, gd...
- Motoryzacja Liczba postów: 80 Grupa: Sport Dbanie o regularne monitorowanie stanu auta to klucz do unikania kosztownych napraw i poprawy bezpieczeństwa na drodze. Skanery diagnostyczne są w tym niezastąp...
- zawody Liczba postów: 63 Grupa: Sport Kiedyś sport był dla mnie ważny tylko jako kibic. Ale ostatnio zacząłem też obstawiać. Nieczęsto, ale czasami. W tym celu korzystam głównie z tych samych zaufan...
- sport a choroby Liczba postów: 90 Grupa: Sport Dla mnie jest pod tym względem łatwiej, ponieważ głównie biegam, a to nie wymaga specjalistycznych sklepów. Właściwie buty do biegania lub trampki można kupić w...
- Wynajem samochodu z OC sprawcy Liczba postów: 40 Grupa: Sport A czy wiecie, co zrobić, jeśli auto ulegnie awarii? Najlepiej wezwać lawetę i dowieźć auto do warsztatu. Mogę polecić Wam takie rozwiązanie jak Pomoc drogowa i....