Na początku zanim zabierzesz się za budowę domu to chyba pierwszym kosztem jest zakup odpowiedniego projektu domu. Szukałeś już jakiegoś? Od tego jaki projekt domu wybierzesz zależy też to ile na niego wydasz. Wiem że ciekawe projekty domów ma mgprojekt . Przy każdym projekcie mają też opisane ile mniej więcej będzie kosztowała budowa danego projektu. To bardzo pomaga przy planowaniu.
Rozpoczęcie budowy
Ostatnio na forum
- napęd BENINCA BOB Liczba postów: 56 Grupa: Inteligentn... Most of those old TikTok hacks from 2019 aren’t reliable anymore. If you're downloading or editing TikTok videos, having a solid media player really helps. I re...
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 6 Grupa: Inteligentn... Użytkownik lisadupree napisał: Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? Sprunki 1996 Powinieneś rozważyć oszczędzani...
- Szybki prysznic czy długa kąpiel w wannie? Liczba postów: 16 Grupa: Inteligentn... świetne rozwiązanie.
- Schody i ich oświetlenie Liczba postów: 27 Grupa: Inteligentn... LED-ach w przedpokoju, niekoniecznie tylko przy schodach.
- silniki do rolet Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... a jak to wygląda i przede wszystkim, czy jest to warte zakupu bo ja właśnie też się w ostatnim czasie zastanawiałem.