Rozpoczęcie budowy

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

31 października 2018, 13:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Na początku zanim zabierzesz się za budowę domu to chyba pierwszym kosztem jest zakup odpowiedniego projektu domu. Szukałeś już jakiegoś? Od tego jaki projekt domu wybierzesz zależy też to ile na niego wydasz. Wiem że ciekawe projekty domów ma mgprojekt . Przy każdym projekcie mają też opisane ile mniej więcej będzie kosztowała budowa danego projektu. To bardzo pomaga przy planowaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak dbać o rolety, aby zachować ich żywotność? Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Regular dusting, gentle cleaning with a damp cloth, and avoiding harsh chemicals can keep blinds looking fresh and extend their lifespan.
  • Szukam klepsydry do sauny Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Burger and sandwich options are available too, including bacon cheeseburgers and pulled pork sandwiches. The restaurant also serves seafood items like grilled s...
  • Co myślicie? Liczba postów: 9 Grupa: Inteligentn... @Drift Boss Nie jestem pewien, ale słyszałem, że ostatnio staje się to coraz mniej opłacalne.
  • Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 81 Grupa: Inteligentn... Z ciekawości zajrzałam na https://ventars.pl, bo temat rekuperacji przewijał się w kilku rozmowach o energooszczędnym domu. Strona wygląda konkretnie – zero lan...
  • Układ paliwowy Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... With simple one-touch gameplay, Stickman Hook captivates players with its realistic physics and fast-paced gameplay.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20013 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 172

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >