Gość: marlena praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kreol praktykant |
Bruk Bet robi fajne kosteczki brukowe, przynajmniej mnie się one bardzo podobają. Solidne i można z nich zrobić fajne ciekawe wzorki. Nawet proces produkcji kostki brukowej może się na tyle różnić, że jedna będzie zniszczona po 5 latach, inna po 25, więc różnica z pewnością jest. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jarmus doświadczony
|
|
|
| |
offline TomL doświadczony
|
|
|
| |
Gość: dobio praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: frewius praktykant |
rynek kostki brukowej jest dość rozbudowany, ja widzę wiele firm z ciekawą ofertą, ostatnio zainteresowałem się produktami libeta, mają je m.in. u http://gryf-kostka.pl/produkt/ |
|
| |
Gość: Moradi praktykant |
|
|
| |
Gość: unlappy praktykant |
|
|
|
Rynek kostki brukowej w Polsce - rozmowa z Pawłem Cieplym
«
Powrót do artykułu: Rynek kostki brukowej w Polsce... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Sport jako inwestycja społeczna – Polska przygotow... Liczba postów: 16 Grupa: Aktualności Bezczelne platfusy, a czemu nie Polska 2200 ?? byłoby im łatwiej się sianem wykręcić, jak zawsze.
- Coraz bardziej popularne inwestowanie w lokale uży... Liczba postów: 10 Grupa: Aktualności Problem tkwi w tym, że w całym kraju jest coraz więcej wolnych lokali użytkowych, więc gdzie tutaj biznes? Kupisz wynajęte, ale kiedy stracisz najemcę, możesz m...
- Inwestowanie w nieruchomości przynosi nie tylko zy... Liczba postów: 6 Grupa: Aktualności Nieruchomości nie mają sensu, a przynajmniej te w Polsce. Popatrz sobie na dane o cenach ofertowych. Przecież w większości miejsc w kraju ceny spadły. A nawet p...
- Międzynarodowy Dzień Bez Elektrośmieci: oddaj zuży... Liczba postów: 32 Grupa: Aktualności
- Unia podnosi cła na stal. Nowe przepisy mają chron... Liczba postów: 2 Grupa: Aktualności To bardzo ciekawa decyzja UE. Z jednej strony wyższe cła mogą pomóc europejskim hutom i ochronić miejsca pracy, zwłaszcza w czasach, gdy rynek zalewa tania stal...