SASSA SRD Status Check Not Updating or Showing Pending

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

dziś, 08:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Hi everyone,

I wanted to ask if anyone else is facing issues with their SASSA SRD status not updating. My application has been stuck on “pending” for a while now, and I am not sure if this is normal or if there is something I need to fix.

I have already checked my details and everything seems correct, but there is still no progress or payment date showing.

Has anyone experienced the same issue recently?
How long did it take for your status to change or get approved?

Visit now: https://sassasrd-status.co.za/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1536 Grupa: Technologie... It usually takes 3 to 8 months to build a house, depending on the design, size, budget, weather, and approval process.
  • Przeterminowany cement Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Przeterminowany cement traci swoje właściwości wiążące, co wynika z tego, że z czasem wchłania wilgoć z otoczenia i zaczyna częściowo się wiązać jeszcze w worku...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Kostka brukowa Zabrze i okolice. Jakie firmy polecacie? Do kogo najlepiej się zgłosić? Jaka kostka się Wam sprawdza?
  • Taras gresowy Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Myślę, że bez fachowców się nie obejdzie, bo chcę, aby wszystko było porządnie wykonane. Widzę, że strona może faktycznie dużo zaoferować, więc chętnie skorzyst...
  • agencja Liczba postów: 30 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20851 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 359

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >