SZUKAM EKIPY BUDOWLANEJ- DOM JEDN. SKAWINA / KRAKÓW

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

16 czerwca 2015, 21:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Serdecznie polecam ekipę Pana Józefa Domagały. Pan Józef jest niezwykle kompetentnym człowiekiem, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości mogłem liczyć na prawie 24 godzinny kontakt. nie mam także zastrzeżeń do wyceny, nie wiem czy jakakolwiek inna ekipa wykonała by pracę tak rzetelnie za takie pieniądze. Strona internetowa: http://www.jdomagala.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Własna firma Liczba postów: 318 Grupa: Firmy budow... Papierowa ewidencja niesie ze sobą szereg wyzwań, które wpływają zarówno na komfort pracy, jak i na jakość danych. Przede wszystkim, ręczne zapisy są narażone n...
  • Hydraulik godny polecenia Warszawa Liczba postów: 30 Grupa: Firmy budow... Jeśli chcesz mieć konkretnie przepchaną kanalizację w domu lub innym budynku, to skorzystaj z usług firmy Udrażnianie rur Warszawa https://udraznianierur.eu 51...
  • Odwodnienia ze stali nierdzewnej do garażu, hali... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jeśli ktoś z Was szuka solidnych rozwiązań do odwodnień (np. liniowych do garażu, hali, warsztatu), to mogę z czystym sumieniem polecić firmę KMB Steel Product....
  • Odwodnienia ze stali nierdzewnej do garażu, hali... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jeśli ktoś z Was szuka solidnych rozwiązań do odwodnień (np. liniowych do garażu, hali, warsztatu), to mogę z czystym sumieniem polecić firmę KMB Steel Product....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 237 Grupa: Firmy budow... Interior decorating truly transforms a space. it’s amazing how the right design can affect mood and function. I’ve seen this firsthand through our recent projec...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19883 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 284

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >