Serdecznie polecam ekipę Pana Józefa Domagały. Pan Józef jest niezwykle kompetentnym człowiekiem, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości mogłem liczyć na prawie 24 godzinny kontakt. nie mam także zastrzeżeń do wyceny, nie wiem czy jakakolwiek inna ekipa wykonała by pracę tak rzetelnie za takie pieniądze. Strona internetowa: http://www.jdomagala.pl/
SZUKAM EKIPY BUDOWLANEJ- DOM JEDN. SKAWINA / KRAKÓW
Ostatnio na forum
- Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... Remontuję kilkudziesięcioletni dom i chciałbym zachować jego przytulny charakter, ale jednocześnie wprowadzić trochę prostszych i bardziej współczesnych element...
- Gdzie szukać ciekawych i popularnych konferencji O... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Cześć, szukam ciekawych, a jednocześnie popularnych konferencji związanych z rynkiem OZE, żeby być może nawiązać bliższe kontakty biznesowe.
- Handling Short Connections with Transit Permission Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Travelers with brief layovers sometimes need a specific authorization rather than a full entry option. Exploring the Egypt Transit Visaa details can clarify typ...
- Guidance for Benin 90-day Multiple-Entry eVisa Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow...
- Let Your Travel Purpose Shape Your Visa Choice Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow...