Gość: gosc913 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: BioArt_com_pl praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline ulatowski doświadczony
|
|
|
| |
offline Bakser fachowiec
|
Moim zdaniem warto skorzystać z odpowiedniej pomocy. Polecam zajrzeć na stronę http://greengarden.com.pl/, gdzie można znaleźć kontakt do specjalistów, zajmujących się ogrodami. |
|
| |
offline FutureGardens.pl majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Ja akurat zabrałem się za ogród z żoną i wyszło nam świetnie, jednak też duży wpływ na efekt końcowy miał producent elementów betonowych Pozbruk, który przygotował ich mnóstwo modeli, kolorów i do tego zadbał o trwałość i zabezpieczenia powłoką hydrofobową H-Plus. |
|
| |
offline Nowoczesneogrodzenia.com doświadczony
|
|
|
| |
Gość: tarek praktykant |
Myślę, że warto skorzystać z pomocy fachowców. Tym bardziej, że mają zaufanych dostawców jak np. https://www.zgarden.pl/ ktory ma sprawdzone sadzonki roślin. |
|
| |
offline kej_say fachowiec
|
Sama to nawet nie próbowałam, to jednak trzeba się znać. Same rośliny, krzewy to żeby potem nie były za małe, czy może za duże urosną, nasłonecznienie też ważne i wiele, wiele innych kwestii. U mnie wszystko od projektu po realizację to Gardenon z Suwałk wszystkim się zajął. Muszę przyznać, że znają się na tym co robią, pięknie wyszło. |
|
| |
offline tomaszkr doświadczony
|
|
|
|
Samodzielnie czy z pomocą
«
Powrót do grupy: Ogrody
Ostatnio na forum
- Sposoby na kreta Liczba postów: 9 Grupa: Ogrody W przypadku problemów z gryzoniami na posesji nie zawsze chcę korzystać z metod, które mogą je zranić. Dlatego zainteresowały mnie żywołapki, które pozwalają od...
- Plac zabaw dla dzieci Liczba postów: 60 Grupa: Ogrody Dziecięcy układ nerwowy każdego dnia otrzymuje wiele informacji pochodzących z różnych źródeł, a ich właściwe uporządkowanie ma znaczenie podczas wykonywania co...
- Donice ogrodowe Liczba postów: 186 Grupa: Ogrody Doniczki należy dobierać indywidualnie do każdej rośliny. Jeśli planujesz posadzić kilka roślin razem, polecam zwrócić uwagę na donice betonowe grządki Betonow...
- What is Passiflora edulis? Liczba postów: 1 Grupa: Ogrody
- Meble Ogrodowe z Rattanu Liczba postów: 79 Grupa: Ogrody Urządzanie ogrodu zacząłem od znalezienia odpowiednich mebli, które będą wygodne podczas spotkań z bliskimi i codziennego odpoczynku. Przeglądając różne propozy...