Sauny - jakie są teraz ceny na rynku?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

25 lutego 2009, 11:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam do was pytanko. Jakie są teraz na rynku ceny saun? Chodzi mi o części oraz o robociznę. Chodzi mi o jakąś drewnianą tak zwaną "łaźnię rzymską". Czy ktoś wogole takie coś u nas w kraju robi i zamontuje? Jaka może być orientacyjna cena takiego dobytku?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2010, 15:13

Sauny można kupić w granicach od 6.000 do 15.000 tys. zł. Wszystko zależy od wielkości i materiału z jakiego są wykonane. Różnicę w cenie stanowią również piece do sauny, termo/higrometr, chochla i ceber.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2018, 08:28

Pojęcie sauna ma dość duży rozbieg cenowy, dlatego należy doprecyzować więcej szczegółów przed jej zakupem

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2018, 09:11

To prawda że ceny są bardzo rożne. Ważne jest też to na jaki rodzaj sauny się zdecydujemy. Ja zdecydowałem się na saunę fińską, którą zakupiłem od AMS Sauna. Dałem za nią niecałe 20 tysięcy. Oczywiście są też o wiele tańsze modele. Widziałem takie poniżej 10 tysięcy ale też takie powyżej 50.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2019, 10:20

Firma z Warszawy SF http://www.saunyfinskie.com.pl/ jest odpowiedzialna za wykonanie rewelacyjnej sauny na wymiar, właśnie w moim domu. Ich ceny są bardzo atrakcyjne, także ten aspekt powinien Cię zainteresować. A taka sauna, sama w sobie dostarcza sporo radości i frajdy!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2020, 20:09

Zbudowaliśmy saunę na podstawie akcesoriów i elementów podrzuconych przez https://www.saunyasmar.com.pl/ . Bardzo zależało nam na tym, aby pojawiła się w naszym domu taka opcja do wypoczynku. Po ciężkich chwilach pracy przyjemnie jest odpocząć w takim miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2020, 21:59

Myślę, że najlepiej skontaktować się bezpośrednio z firmą oferującą tego typu usługi. Ja niedawno współpracowałem z www.saunybaseny.pl. Firma zajęła się budową sauny fińskiej w mojej siłowni. Pomieszczenie jest bardzo dobrze przemyślane, funkcjonalne i estetyczne. Klienci są z niej bardzo zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2021, 14:56

Gotowe sauny można kupić już za około 5 tysięcy. Wiadomo — im większa, tym droższa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19785 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 140

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >