![]() Gość: remontomaniak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() robertb fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
Ściana, podłoga i sufit muszą być odkurzone i
wyczyszczone w miejscu styku ze ścianką działową. |
| |
offline ![]() robertb fachowiec
![]() ![]() |
Wow, ale opis :shock: , wygląda jak szybkie opisanie tego,
co widać na zabawnych filmikach instruktażowych. Nawet
jako wykoanwca niewiele zrozumiałem :lol: |
| |
offline ![]() comer praktykant
![]() |
Mam pytanie związane z postawieniem ścianki działowej z
płyty GK. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() sitarek doświadczony
![]() |
Artykuł na temat wykańczania ścian tynkami gipsowymi w gazecie eFachowiec (str 39) http://www.efachowiec.info/?site=numer_2011_1 |
Ten post był edytowany przez sitarek dnia: 4 kwietnia 2011, 12:06 | |
| |
offline ![]() r.aleb doświadczony
![]() |
|
|
Scianki gipsowo-kartonowe
«
Powrót do grupy: Stawiamy ściany
Ostatnio na forum
- Żuraw samojezdny czy stacjonarny Liczba postów: 2 Grupa: Stawiamy śc... Na placu budowy, gdzie są ciągłe dostawy i trzeba szybko reagować, żuraw samojezdny to spory plus – wjeżdża, stawia i działa, nie trzeba składać i testować stoj...
- Cegła klinkierowa to jest to! Liczba postów: 66 Grupa: Stawiamy śc... dla mnie klinkier to najlepsze rozwiązanie - taki np. Roben wygląda super i jakościowo to bardzo dobra opcja.
- Dlaczego gładź popękała?? Liczba postów: 24 Grupa: Stawiamy śc... Czy znacie jakieś blogi o kładzeniu gładzi?
- Budowa domu-koszty Liczba postów: 208 Grupa: Stawiamy śc... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która oferuje kompleksowe usługi budow...
- sprzęt dzwig Liczba postów: 159 Grupa: Stawiamy śc... Zdecydowanie polecam firmę Gutlift, dostępną pod adresem www.gutlift.pl/kontakt Jest to wybór dla przedsiębiorstw potrzebujacych specjalistycznego sprzętu do pr...