Gość: Wolański praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kazikdobry fachowiec
|
Ja mam słuchawki bezprzewodowe - najlepszy gadżet w jaki
zainwestowałem. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline daniel45 inżynier
|
U mnie też super sprawdzają się słuchawki bezprzewodowe. Kupiłem akurat od https://topbuy.eu/pl/menu/sluchawki-bezprzewo dowe-ferrari-6072. Bardzo dobra jakość dźwięku, cena również atrakcyjna! |
|
| |
offline peres majster
|
Również jestem przekonany do takich słuchawek. Ja posiadam dodatkowo słuchawki przewodowe z mikrofonem co jest dużym udogodnieniem gdyż możemy od razu odebrać połączenie lub rozmawiać w wygodny sposób bez używania rąk. |
|
| |
Gość: hr18 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: bernadettefe16 praktykant |
|
|
| |
Gość: williamzp5 praktykant |
|
|
| |
Gość: harveydx11 praktykant |
|
|
| |
Gość: olliemn7 praktykant |
|
|
| |
Gość: berniceek18 praktykant |
|
|
|
Słuchawki bezprzewodowe
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Centrum szkolenia kierowców Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Wielu kierowców szuka obecnie sposobów na szybką i wygodną sprzedaż samochodu bez konieczności poświęcania dużej ilości czasu. Tradycyjne ogłoszenia internetowe...
- Samochód dla rodziny Liczba postów: 375 Grupa: Pasje forum... Odpowiednie przygotowanie samochodu przed sprzedażą może znacząco wpłynąć na końcową wycenę oraz przebieg całej transakcji. Wielu specjalistów podkreśla, że war...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 534 Grupa: Pasje forum... Szczerze mówiąc, zastanawiam się, jak to jest z firmami zajmującymi się nowymi technologiami. Miałam ostatnio rozmowę ze znajomym, który pracuje w takiej branży...
- Kosmetyki dla mężczyzn? Liczba postów: 170 Grupa: Pasje forum... Ostatnio coraz bardziej zauważam, że dbanie o ciało to nie tylko dieta i ruch, ale też regularna pielęgnacja skóry. Wiele osób zaczyna teraz zwracać uwagę na ko...
- Inwestycja w nieruchomości Liczba postów: 20 Grupa: Pasje forum... Swoją drogą, ostatnio przeglądałam różne projekty domów, bo mamy zamiar coś budować. Natknęłam się na fajną stronę, gdzie mają naprawdę ciekawe propozycje. Tak....