Stal nierdzewna - jak pokryć łupanką???

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

16 października 2010, 14:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Mam mały problem więc i pytanie z tym związane. Muszę pokryć kamienną łupanką powierzchnie ze stali nierdzewnej. Co zastosować, żeby owa łupanka nie "spłynęła" z tej powierzchni? Bardzo proszę o jakies rady i z góry dziękuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2010, 14:12

Ja próbowałabym na normalnej zaprawie cementowej. Ewentualnie na jakimś mocnym kleju. Szczerze to popytałabym w hurtowniach lub sklepach i skorzystała z porad fachowca.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2010, 15:04

Duża ta powierzchnia? Jeżeli nie jest to duża powierzchnia to bym przykleił to klejem montażowym typu Power Fix ewentualnie Total Fix. Wtedy na pewno nie spłynie, nie mniej jednak jest dosyć drogi i nie starczy na zbyt dużą powierzchnię.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2026, 23:52

Przy pracy ze stalą nierdzewną czasem potrzeba środka, który po prostu robi swoje i daje szybki efekt. [url]https://passeco.pl/produkt/pass-clean-rk-100-kwasny-pre parat-czyszczacy/[/yrl] to przykład takiego rozwiązania, które pomaga uporządkować powierzchnię bez zbędnych komplikacji. Sprawdza się wtedy, gdy zależy na czystości i dobrym przygotowaniu materiału do dalszych prac. Warto sięgnąć po sprawdzone opcje, żeby mieć spokój z efektem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1555 Grupa: Technologie... Regały, wózki, systemy oznakowania, wyposażenie magazynu to długa lista. Gdzieś na jej końcu lądują włazy i pokrywy rewizyjne, a to błąd. Źle dobrane potrafią g...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1558 Grupa: Technologie... Czas trwania budowy w dużej mierze zależy od tego, jak dobrze zostały zaplanowane poszczególne etapy. Solidne tworzenie kosztorysu na samym początku pozwala uni...
  • Maszyny do obróbki metalu i drewna. Liczba postów: 48 Grupa: Technologie... Ostatnio szukając systemów do automatyzacji pakowania, natrafiłem na ofertę polecanej mi firmy Radpak - https://radpak.com/ . Firma projektuje i produkuje maszy...
  • tarcze do cięcia płytek na mokro Liczba postów: 48 Grupa: Technologie... Przy cięciu płytek łatwo skupić się tylko na narzędziach, a równie ważne jest dobre przygotowanie powierzchni pod montaż. Odpowiednio dobrany podkład pod kafelk...
  • Filtry G4 czy F7 – który wybrać? Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... Cześć, czy ktoś może doradzić, czy filtr G4 wystarczy do rekuperatora, czy lepiej wybrać F7? Widziałem opcje od Cleanfilter , ale ciekawią mnie realne opinie –....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */