offline Melka inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline ECORSON praktykant
|
Proponujemy piękne, dekoaracyjne tynki oraz stiuki, które
nie tylko dekorują powierzchnię, ale i zabezpieczają ją
przed różnymi skutkami ubocznymi. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline sarada30 doświadczony
|
|
|
| |
offline HaDwao.net inżynier
|
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Oczywiście regularne sprzątanie na pewno pomaga, choć
prawda jest to, że jest z tym odrobinę więcej zachodu. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: tempers praktykant |
A moim zdaniem pięknie wyglądaja ściany z naturalnie czerwonej cegły, albo takie pomalowane na biało. Naprawdę dają klimat. I od razu nadają wyrazu pomieszczeniom. U mnie podczas remontu okazało się, ze mamy takie czerwone cegły pod tynkiem i razem z ekipą remontowo-budowlaną nie omieszkaliśmy tego wykorzystać. W salonie i w sypialni mamy teraz piękne ściany z czerwonymi cegłami. |
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
|
| |
offline bartosz66 doświadczony
|
|
|
| |
offline Jokrasta praktykant
|
Bardzo fajnie wygląda pomieszczenie, gdy odpowiednio
wkomponowana jest ściana z cegły lub z płyt z kamienia
naturalnego - kilka postów wcześniej bardzo fajne zdjęcia
ktoś wrzucił. Ale nie podoba mi się, gdy całe
pomieszczenie jest z cegły. |
|
| |
offline bartosz66 doświadczony
|
|
|
|
Stara cegła na ścianie
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Mieszkanie Liczba postów: 62 Grupa: Ciekawe pom... Oglądajcie ulubione programy i surfujcie po sieci dzięki kombinacji telewizji z internetem! Dla poszukujących najbardziej opłacalnych pakietów istnieją rankingi...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 720 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli ktoś jeszcze nie wie gdzie w tym roku na wakacje, to Góry Izerskie są mocnym kandydatem. Forest Park Resort & SPA https://forest-park.pl/ w Świeradowie-Zd...
- Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 519 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to jakiś czas temu trafiłem na ofertę Emplast - maszyny do przetwórstwa tworzyw sztucznych , gdy szukałem nowoczesnych maszyn produkcyjnyc...
- Sklep meblowy zona-design opinie Liczba postów: 14 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.
- prawnik płock Liczba postów: 37 Grupa: Ciekawe pom... Bez względu na to, czego dotyczy problem prawny, wsparcie doświadczonego adwokata jest kluczowe, aby uniknąć błędnych decyzji. Ciekawy materiał o tym, jak postę...