Stół - nierozkładany czy rozkładany?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

18 lipca 2016, 11:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik StaszkaZ napisał: Jeśli stół ma służyć tylko Tobie, może być
nierozkładany. Natomiast, jeśli czas od czasu będziesz
chciał zaprosić znajomych i zrobić imprezę, lepiej aby
była możliwość by był rozkładany.

Chyba każdy z nas od czasu do czasu kogoś zaprasza. Ta kwestia raczej nie podlega dyskusji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2016, 19:29

Zgadza się, że rozkładany to najlepsze rozwiązanie. Nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda i tak jak napisał patiko, zawsze się kogoś zaprasza. Ja już nie raz miałem problem z posadzeniem gości przy małej ławie dlatego rozważam zakup stołu z krzesłami do salonu. Coś w takim stylu http://lemag1.com.pl/120-stoly-i-krzesla-do-k uchni-salonu sobie upatrzyłem. Fajny, nowoczesny i prosty komplet do jadalni. Myślę, że to świetne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2016, 15:41

Jeśli mamy sporą rodzinę, lub lubimy często organizować obiady czy kolacje dla bliskich, to zdecydowanie bardziej praktyczny będzie stół rozkładany, najlepiej taki z większą liczbą krzeseł, jak na przykład te tutaj http://www.meble-lider.pl/pl/c/Stol-12-krzese l/181 . Tym bardziej , że stół zawsze można zmniejszyć, zbędne krzesła schować i nie będzie na co dzień zajmował wiele miejsca.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 18:18

Ja tylko kupuję stół do jadalni rozkładany, bo zawsze można go sobie rozłożyć, jak goście przyjdą :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2016, 15:19

Ja jestem za stołem rozkładanym, bo z pewnością przyda się on w przypadku różnego rodzaju spotkań rodzinnych, czy świąt. Ja mam taki duży rozkładany stół w salonie i często z niego korzystamy, dlatego jestem jak najbardziej na tak. A wszystkim osobom zastanawiającym się jaki stół będzie lepszy polecam ten tekst - https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/rozkladany -stol-tak-czy-nie-1551.html. Pozdrawiam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2016, 20:47

Polecam barokowy, rozkładany stół Fresco, którego cała konstrukcja wykonana jest z drewna bukowego. Natomiast do wykonania blatu, wykorzystano wzmacnianą płytę, którą pokryto fornirem. Polakierowany jest on na biało, z wysokim połyskiem, dzięki czemu dosłownie komponuje efekt lustra.

http://florimeble.pl/biale-stoly/1152-stol-ba rokowy-wloski-bialy-fresco.html

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2016, 15:11

stół zdecydowanie rozkładany, gdy nie ma u nas gości możemy jeść przy złożonym stole natomiast kiedy zjedzie się rodzinka można rozłożyć stół i każdy znajdzie miejsce dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2016, 11:57

Podzielam powyższe pinie, stół rozkładany będzie bardzo praktyczny, a przecież zawsze możesz go złożyć w razie potrzeby, więc nie ma obaw o to że zajmie cala kuchnię czy jadalnię. Do stołu warto też dobrać odpowiednie krzesła,to bardzo istotne pod względem wygody.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2017, 08:31

Zgadzam się, że rozkładany stół jest bardziej praktyczny, też teraz zamówiliśmy w gdmmeble.com taki w dodatku drewniany więc posłuży nam zdecydowanie dłużej. Dopasowaliśmy sobie u nich jeszcze eleganckie tapicerowane krzesła i wiecie co za cały komplet zapłaciliśmy zdecydowanie mniej niż za te, które oglądaliśmy w innych salonach, a jakościowo jest jeszcze lepszy.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2017, 10:14

Według mnie, niema na ten temat nawet co dyskutować. W każdym domu powinien być stół rozkładany. Po pierwsze kilka razy w roku przychodzą do nas goście, więc trzeba ich gdzieś posadzić. Ponadto taki rozkładany stół, wcale nie jest o wiele droższy od nierozkładanego, więc kwestia finansowa nie jest tu zbyt ważna. No chyba że mamy bardzo małe pomieszczenia i po prostu nie ma go gdzie rozłożyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20931 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 277

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */