offline Porek456 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
To będzie jeden z lepszych wybór, jeżeli chcesz na prawdę dobrze zadbać o swój balkon. Nigdy nie miałem doczynienia z bardziej elastyczną izolacją. Byłem miesiąc temu sprawdzić jak wygląda taras po zastosowaniu izolacji WaterBlock i zimie. Nawet nie ma najmniejszego znaku, aby coś tam się złego działo. Sprawdza się tam, gdzie już inne środki na prawdę nie dawały efektów. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
W naszej firmie od niedawna stosujemy również system izolacji WaterBlock. 2 miesiące temu wykonywaliśmy izolację tarasów w 4 domach na jednym osiedlu. Wszyscy własnie słyszeli o tej hydroizolacji od znajomego, który sobie chwalił bardzo. Całkowicie zamyka problem z przenikaniem wilgoci, według mnie zasługuje na naprawdę wysoką notę. |
|
| |
Gość: niko85 praktykant |
A co wybieracie na podłogę ? ja wybrałem eko deskę z firmy www.eko-deska.pl i już niemoge się doczekać kiedy będ montował to. Wczesniej miałem płytki ale mi się znudziły. |
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Do materiałów dla pokrycia tarasu są inne tematy natomiast w przypadku hydroizolacji nie znam bardziej sprawdzonego systemu niż WaterBlock. Idealnie się rozprowadza i jest bardzo elastyczny, a radzi sobie nawet w przypadkach gdzie wcześniej wszystko czego próbowaliśmy nie dawało sobie rady. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
Są jak najbardziej ok. Kilka razy stosowaliśmy Waterblock na życzenie klienta. Zawsze nawet, jeże,i nie ma skargi to staram się sprawdzić po pewnym czasie jak to u klienta wygląda. Tutaj za każdym razem było bardzo dobrze. Nie było widać wilgoci , więc mogę go uznać za bardzo udany produkt |
|
| |
Gość: Mariuszpas praktykant |
|
|
| |
offline gosia2307 doświadczony
|
|
|
| |
Gość: Maros44 praktykant |
|
|
| |
Gość: tomtom praktykant |
|
|
|
System izolacyjny WaterBlock
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Ubezpieczenie Liczba postów: 237 Grupa: Porady i op... Ostatnio natrafiłem na ciekawą stronę, gdzie można porównać różne oferty ubezpieczeń, podobno można zaoszczędzić sporo, nawet do 50%! Dla kogoś, kto szuka najle...
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 199 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przy wyborze kancelarii finansowej warto zwrócić uwagę na doświadczenie w obsłudze firm z Twojej branży. Nie każda księgowość poradzi sobie z bardz...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 220 Grupa: Porady i op... Czy ktoś z Was ma doświadczenie w przeprowadzce za granice?
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 432 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- co na prezent ?? Liczba postów: 414 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem super opcją zawsze będzie książka, to naprawdę trafiony wybór na każdą okazję. Ja polecam "Niezwykłą historię pewnego teleturnieju, która mogła wyd...