Szafka na buty

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

24 października 2020, 14:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja swoją kupiłem w Ikei. Nic specjalnego ale sie sprawdza.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2020, 13:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Na pewno nie zostawialabym gołej ściany za wieszakiem. W poprzednim mieszkaniu pomalowaliśmy przedpokój na kolor biały oraz na tej białej ścianie powiesilismy wieszak. Niestety szybko sie wybrudziła.

Dobrze jest na pewno zastanowić się nad zabezpieczeniem takiej ściany. Ze swojej strony polecam takie panele nad siedziskiem:
https://www.meblefirany.pl/pl/p/Panele-tapice rowane-30x30-siedzisko-oparcie/7681

Mogą stanowić element większej zabudowy. Ale można powiesić je na ścianie również samodzielnie, jak tutaj

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie postawić oczyszczacz powietrza... Liczba postów: 6 Grupa: Porady i op... Considering air quality is vital when choosing a location, much like selecting the right tools for your digital entertainment. For those who enjoy gaming on the...
  • Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 119 Grupa: Porady i op... Największy problem, jaki zauważyłem u siebie w firmie, to brak spójności w działaniach HR. Każdy robi coś po swojemu i finalnie robi się chaos. Zacząłem czytać....
  • Zasilanie LEDów Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Podczas przeglądania rozwiązań z zakresu zasilania, udało mi się trafić na prostowniki i zasilacze od Bater. Urządzenia te znajdują zastosowanie w wielu branżac...
  • Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 546 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się, co sądzicie o manicure hybrydowym. Widziałam ostatnio na jakimś blogu artykuł o lakierach bez HEMA i to wydało mi się mega ciekawe. Sama w osta...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20999 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */