Szeregowiec czy blok?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

7 listopada 2011, 12:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
ja mam pytanie z serii lekko głupkowate ale coraz częściej zastanawiam się nad tym co jest lepsze mieszkanie w bloku czy w szeregowcu? a może na jedno wychodzi? proszę podpowiedzcie będę wdzięczna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2011, 14:29

wiesz co to wszystko zależny od tego jaki komfort mieszkaniowy sobie cenisz. W szeregowcu jest o tyle dobrze że masz swój zielony zakątek (ogródek), sąsiadów też masz za ścianą tak samo jak w bloku, no po prostu nie można tak sprecyzować tego pytania musisz kierować się sowimi potrzebami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 listopada 2011, 21:23

W bloku masz kogoś nad sobą, pod sobą o obok siebie, jest dużo więcej rodzin i wysokie prawdopodobieństwo, że zdarzy się zły sąsiad. Masz też wspólną klatkę na której różne rzeczy mogą się dzieć i różni ludzie przychodzić. W szeregowcu masz tylko kogoś obok siebie, masz też kawałek swojej ziemi. Szerwegowiec ma zdecydowanie więcej zalet w zasadzie prawie dla każdego, większym problemem jest pytanie dom wolnostojacy, czy szeregowiec.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2011, 11:06

Zgadzam się z komentarzem powyżej ... zdecydowanie polecam również szeregowce, po prostu są lepsze! Praktyczniejsze, lepiej się mieszka i tak jak już wcześniej zostało wspomniane masz swój własny kawałek ziemi

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2011, 23:14

Heh uważam, że lepiej się mieszka w bliźniaku bo wówczas można zaoszczędzić na takich rzeczach jak materiały budowlane czy wykończeniowe, nic na własną rękę...:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2012, 18:56

Jeśli miałbym wybierać pomiędzy tymi dwoma to zdecydował bym się na mieszkanie w szeregowcu. Można mieć przynajmniej kawałek ogródka pod domem .

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2012, 17:04

Potwierdzam. Tym bardziej, że tych fajnych ofert jest faktycznie trochę po agencjach:
http://www.ober-haus.pl/dom/sprzedaz/warszawa/lokacja-55838/ city-55838/waluta-PLN/cena-do-800000/sortowanie-dateCreated/ kolejnosc-desc/ilosc-10/poczatek-0/

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2012, 12:04

Blok ? Hmm. Szeregowiec ? No. Własny dom ? Yhm

Bliźniak jest takim pośrednim rozwiązaniem. Masz pewną swobodę, ogródek, swój dom, większy metraż itd. ale masz też sąsiadów. Może zależy dla kogo dobrze- ale jeśli ma się w miarę normalnych sąsiadów to dobrze ich mieć.

Osobiście i tak w tym sporze dla mnie wygrywa swój własny domek jednorodzinny.

Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2012, 12:15

Zdecydowanie szeregowiec! Masz swoje oddzielne wejście i kawałek zieleni. Sprawa z sąsiadami również wydaje się być prostsza, gdyż jest ich po prostu mniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2013, 22:49

Ja bym wolała mieszkac w szeregowcu, poniewaz jest to z zreguły opcja z ogrodem. A w blokach niewiel mieszkan ma mozliwosc wyjscia na ogród.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rolnictwo Liczba postów: 175 Grupa: Domy szereg... Świadectwa charakterystyki energetycznej to ważny temat dla właścicieli nieruchomości — określają one efektywność energetyczną budynku i są wymagane przy sprzed...
  • WINGSLOTS77 Menawarkan Sensasi Slot Nolimit City y... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Permainan slot digital telah mengalami perkembangan yang sangat pesat dalam beberapa tahun terakhir. Berbagai pengembang menghadirkan inovasi melalui desain vis...
  • IBLBET Memberikan Layanan Digital Berkualitas Ting... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Di era digital saat ini, perkembangan teknologi telah mengubah cara masyarakat menikmati hiburan secara online. Berbagai platform hadir dengan inovasi yang memu...
  • Remont Liczba postów: 77 Grupa: Domy szereg... Swoją drogą, planujecie jakiś remont w najbliższym czasie? Ja ostatnio rozmyślałam o tym, żeby wymienić kilka szyb w domu i natknęłam się na stronę z usługami s...
  • Dapatkan Pengalaman Baru Bersama MACAUGG Toto 4D Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Perkembangan platform digital membuat berbagai jenis hiburan berbasis angka semakin mudah ditemukan di internet. Salah satu jenis permainan yang sering dibicara...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21395 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 240

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */