Szeregowiec czy blok?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

24 lipca 2014, 12:17

Zgadzam sie: good 0 bad

mi się wydaje,że to kwestia indywidualna,kto lepiej czuje się w danym typie mieszkania. ważne,żeby było w miarę nowoczesne,bezpieczne i spokojnej okolicy. a tak z mojej perspektywy ważne,żeby w danym bloku były jakieś udogodnienia dla niepełnosprawnych,np takie windy: http://proreha.pl/dzwigi-934.html myślę,że to znacznie ułatwiło by życie niektórym mieszkańcom naszych osiedli,ale wiadomo jak bywa z ich realizacją...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2014, 11:32

ten problem również mi nie jest obcy. na szczęście ostatnio u nas na osiedlu wreszcie zaczęło się coś zmieniać na lepsze w kwestii udogodnień dla osób starszych i niepełnosprawnych. stopniowo w blokach pojawiają się platformy tego typu: http://www.tryb-dzwig.pl/galeria/22.jpg co znacznie ułatwia niektórym osobom życie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2014, 12:26

Szeregowiec:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2014, 11:26

Zdecydowanie szeregowce są lepsze. Masz swój kawałek ziemii, sąsiadów tylko za ścianą, nie dzielisz z nimi klatki schodowej, często też mieszkanie w szeregowcu jest większe niz w bloku.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2014, 12:40

Zgadzam się z marysia226. Zdecyodwanie szeregowiec! Najczęściej takie domy mają kawałek ogrodu, jakiś garaż, podjazd. NIe jest się zamkniętym w czterech ścianach, tylko jest trochę przestrzeni. Warto poszukać czegoś sprawdzonego, nalepiej przez jakieś sprawdzone biuro nieruchomości, np. http://www.4sciany.waw.pl/. mają dobrą ofertę i fajną wyszukiwarkę ofert.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2014, 21:26

Fajnie wyglądają domy szeregowe, to takie enklawy zieleni, i na pewno dobrze się w nich mieszka, szkoda tylko, że po wybudowaniu osiedla często zapomina się o zrobieniu dróg osiedlowych i parkingów.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 21:30

To zalezy co kto lubi. W bloku nie ma ogródka a w szeregowcu mozna pogrilować.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2014, 18:55

Dla mnie wszystko jest lepsze od bloku, im mniej ludzi tym lepiej i bezpieczniej. Jest dziwnie gdy sąsiedzi się nawet nie znają. A wybudowanie domku szeregowego to dzisiaj nie problem i atrakcyjna alternatywa wobec mieszkań w ogóle. Polecam zapoznać się z projektami na stronie http://www.mgprojekt.com.pl/ nie ma nad czym się wahać ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2014, 12:03

Ja bym wolał szeregowiec. W bloku mieszkam i mam dość. Teraz sa różne fajne formy szeregowców. Można wybrać coś atrakcyjnego.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2014, 22:56

Wszystko ma swoje wady i zalety. W bloku zamykasz dom i jedziesz na wczasy, podkręcasz grzejniki i masz ciepło, a w domu sam palisz, z wyjazdem gorzej. Szeregowiec - to trochę jak blok dla mnie, sąsiedzi za ścianą, ogród miniaturowy, mało miejsc parkingowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rolnictwo Liczba postów: 175 Grupa: Domy szereg... Świadectwa charakterystyki energetycznej to ważny temat dla właścicieli nieruchomości — określają one efektywność energetyczną budynku i są wymagane przy sprzed...
  • WINGSLOTS77 Menawarkan Sensasi Slot Nolimit City y... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Permainan slot digital telah mengalami perkembangan yang sangat pesat dalam beberapa tahun terakhir. Berbagai pengembang menghadirkan inovasi melalui desain vis...
  • IBLBET Memberikan Layanan Digital Berkualitas Ting... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Di era digital saat ini, perkembangan teknologi telah mengubah cara masyarakat menikmati hiburan secara online. Berbagai platform hadir dengan inovasi yang memu...
  • Remont Liczba postów: 77 Grupa: Domy szereg... Swoją drogą, planujecie jakiś remont w najbliższym czasie? Ja ostatnio rozmyślałam o tym, żeby wymienić kilka szyb w domu i natknęłam się na stronę z usługami s...
  • Dapatkan Pengalaman Baru Bersama MACAUGG Toto 4D Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Perkembangan platform digital membuat berbagai jenis hiburan berbasis angka semakin mudah ditemukan di internet. Salah satu jenis permainan yang sering dibicara...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21394 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 285

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */