Szeregowiec czy blok?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

6 lipca 2015, 15:29

Zgadzam sie: good 0 bad

A mi się bardzo podobają takie domy: http://www.mpd.net.pl/Podstrony/Oferta/Lawend owe-Pola. Njabardziej podoba mi się to, ze są zrealziowane w taki ciekawy sposób i są inne niż wszsytskjie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2015, 11:16

Oczywiście że lepiej mieszkać w szeregowcu, w bloku masz więcej sąsiadów no i nie ma ogródka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2015, 14:41

Są ludzie, którzy jednak wolą sąsiadów i ogródek.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2015, 12:39

Każda z tych opcji ma swoje plusy. Jeżeli zależy Ci na centrum, będziesz mieć więcej ofert nowych mieszkań w bloku. Ja jednak wybrałabym szeregowiec, nawet w centrum miasta możesz mieć swój "kawałek zieleni" gdzie latem znajdziesz miejsce na leżaczek. :) W szeregowcu doświadczysz też więcej integracji z sąsiadami.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2015, 19:13

domki szeregowe to niezłą sprawa !

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2015, 22:10

mieszkałem w bloku, a teraz mieszkam w szeregowcu i uważam, ze bez porównania szeregowce są lepsze. Mam nieduża działkę no i jednak znam sąsiadów, a to też plus dla bezpieczeństwa. Kolo Płocka ciekawe osiedla w zabudowie szeregowej buduje firma polski dom http://www.polskidom.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2016, 21:56

zdecydowanie lepsze

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2016, 14:21

Szeregowiec moim zdaniem. Lepsza wersja bloku :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 16:18

Oczywiście, że szeregowiec blok według mnie to juz ostateczność w wyborze.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2016, 06:01

Zgadzam się z większością przedmówców . Dla mnie także szeregowiec jest zdecydowanie lepszą opcją

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rolnictwo Liczba postów: 175 Grupa: Domy szereg... Świadectwa charakterystyki energetycznej to ważny temat dla właścicieli nieruchomości — określają one efektywność energetyczną budynku i są wymagane przy sprzed...
  • WINGSLOTS77 Menawarkan Sensasi Slot Nolimit City y... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Permainan slot digital telah mengalami perkembangan yang sangat pesat dalam beberapa tahun terakhir. Berbagai pengembang menghadirkan inovasi melalui desain vis...
  • IBLBET Memberikan Layanan Digital Berkualitas Ting... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Di era digital saat ini, perkembangan teknologi telah mengubah cara masyarakat menikmati hiburan secara online. Berbagai platform hadir dengan inovasi yang memu...
  • Remont Liczba postów: 77 Grupa: Domy szereg... Swoją drogą, planujecie jakiś remont w najbliższym czasie? Ja ostatnio rozmyślałam o tym, żeby wymienić kilka szyb w domu i natknęłam się na stronę z usługami s...
  • Dapatkan Pengalaman Baru Bersama MACAUGG Toto 4D Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Perkembangan platform digital membuat berbagai jenis hiburan berbasis angka semakin mudah ditemukan di internet. Salah satu jenis permainan yang sering dibicara...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21395 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 241

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */