Gość: canadian pharmacy world coupon praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline matec inżynier
|
Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników, a lektorzy są zaangażowani i profesjonalni. Dzięki małym grupom każdy może liczyć na indywidualne wsparcie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: AisaRile praktykant |
|
|
| |
offline barto776 fachowiec
|
Jeżeli są tutaj osoby, które szukają najróżniejszych szkoleń z zakresu rozwoju kompetencji w firmie, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy DEVELOR - firma szkoleniowa . Sami skorzystaliśmy z ich usług i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. |
|
| |
offline green6 fachowiec
|
Dla osób pracujących w branży budowlanej przydatne mogą okazać się uprawnienia montażysty rusztowań budowlano-montażowych. Dowiedzieć się o wymaganiach i zakresie egzaminu można zapoznając się z ofertą szkoleń obejmujących zajęcia praktyczne na specjalnie przygotowanych ściankach. Więcej informacji znajdziecie na stronie kurs rusztowania. Wymagane jest świadectwo lekarskie i ukończone 18 lat, co jest standardem w tego typu szkoleniach. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: monkaa praktykant |
Słuchajcie, szukam opinii o szkoleniach w Małopolsce. Wpadł mi w oko ten kurs przedłużania włosów kraków i zastanawiam się, czy warto się tam zapisać. Chciałabym wiedzieć, czy atmosfera jest okej i czy instruktorzy mają cierpliwość, żeby tłumaczyć wszystko kilka razy. Nie chciałabym wydać pieniędzy na coś, co okaże się stratą czasu. Jeśli któraś z Was tam była, to napiszcie proszę, jak to wspominacie! |
|
| |
Gość: doniaa praktykant |
Mam wrażenie, że obecnie coraz więcej osób pracujących w edukacji rozwija się w kierunku treningu umiejętności społecznych. Ostatnio trafiłam na temat szkolenie tus szczecin i przyznam, że zakres takich kursów wydaje się naprawdę szeroki. Studio Psychologiczne opisuje różne metody pracy z dziećmi oraz młodzieżą, dlatego temat wydaje się bardzo aktualny. |
|
| |
offline giermo kierownik
|
Zarządzanie zespołem to zestaw kompetencji, których nie da się przyswoić wyłącznie z teorii, dlatego praktyczne warsztaty cieszą się zainteresowaniem firm inwestujących w kadrę. Komunikacja, rozwiązywanie konfliktów czy motywowanie pracowników to obszary, w których szefowie znajdują przestrzeń do rozwoju. Regularne doskonalone umiejętności managerskie przekładają się na atmosferę w zespole. Dobry program łączy ćwiczenia z informacją zwrotną od trenera. |
|
| |
offline Tobisz90 kierownik
|
W firmie coraz częściej korzystamy z rozwiązań chmurowych przy projektach budowlanych, dlatego zacząłem szukać szkoleń związanych z Autodesk Construction Cloud. Oferta Man and Machine jest całkiem rozbudowana. Są tam między innymi szkolenia dotyczące administracji, Autodesk Docs, Autodesk Build oraz koordynacji modeli. Dobrze, że można dobrać temat do konkretnej roli i poziomu zaawansowania. Warto zajrzeć https://www.mum.pl/szkolenia/szkolenia-acc/ a> |
|
| |
Gość: Olga333 praktykant |
Przy szkoleniach dla zespołów technicznych czy projektowych przydają się ćwiczenia, które wymagają planowania i podziału zadań, a nie tylko słuchania prezentacji. Symulacja konkretnego problemu pozwala zobaczyć, jak grupa podejmuje decyzje i komunikuje się pod presją czasu. Przykłady gier i ćwiczeń szkoleniowych można znaleźć tutaj https://experiencecorner.com/ |
|
|
Szkolenia
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 27 Grupa: Firmy budow... Remontuję kilkudziesięcioletni dom i chciałbym zachować jego przytulny charakter, ale jednocześnie wprowadzić trochę prostszych i bardziej współczesnych element...
- Guidance for Benin 90-day Multiple-Entry eVisa Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow...
- Let Your Travel Purpose Shape Your Visa Choice Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow...
- naprawa komputerów Liczba postów: 65 Grupa: Firmy budow... Przy budżecie około 3000 zł można już znaleźć całkiem ciekawe laptopy, ale warto dokładnie sprawdzić ich konfigurację przed zakupem. Sam zwracałem uwagę przede....
- Wentylacja Liczba postów: 111 Grupa: Firmy budow... Zabierając się za poszukiwania dobrej jakości w zakresie takich elementów, jak rury do wentylacji, kratki, czy odpowiednie narzędzia ręczne to mogę polecić hurt...