offline ![]() tymo0 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Davun praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Davun praktykant |
|
| |
offline ![]() Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
![]() |
Sztukateria powraca do trendów dekoracji zarówno w
klasycznych jak i nowoczesnych wnętrzach. Można również
połączyć style - oczywiście wszystko z umiarem. :) |
| |
offline ![]() Paweł1985 kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Melka inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() BellaStoria.pl inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: Bobik praktykant |
Jak dla mnie sztukaterie są naprawdę świetnym rozwiązaniem, szczególnie jeśli ktoś szuka delikatnego i ładnego sposobu na ożywienie ścian. Ja jestem zwolennikiem jasnych kolorów, ściany najlepiej białe, więc idealnie pasuje mi taka dekoracja. |
| |
offline ![]() pietrek34 inżynier
![]() |
|
|
Sztukateria - najlepsza ozdoba scian i sufitów
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Fototapety na ścianach Liczba postów: 192 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, przed przyklejeniem fototapety ważne jest dobre przygotowanie podłoża. Do wygładzenia ścian rekomenduję gładź szpachlową Śnieżka Acryl-Putz ST...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 674 Grupa: Ciekawe pom... Myśląc o wakacyjnych aktywnościach, warto zwrócić uwagę na miejsca łączące zabawę z naturą. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci Poznań malta, Pyrland Park oferuj...
- Dodatki do salonu Liczba postów: 38 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and...
- prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...