offline tymo0 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Davun praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Davun praktykant |
|
|
| |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Sztukateria powraca do trendów dekoracji zarówno w
klasycznych jak i nowoczesnych wnętrzach. Można również
połączyć style - oczywiście wszystko z umiarem. :) |
|
| |
offline Paweł1985 kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Melka inżynier
|
|
|
| |
offline BellaStoria.pl inżynier
|
|
|
| |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
|
|
| |
Gość: Bobik praktykant |
Jak dla mnie sztukaterie są naprawdę świetnym rozwiązaniem, szczególnie jeśli ktoś szuka delikatnego i ładnego sposobu na ożywienie ścian. Ja jestem zwolennikiem jasnych kolorów, ściany najlepiej białe, więc idealnie pasuje mi taka dekoracja. |
|
| |
offline pietrek34 inżynier
|
|
|
|
Sztukateria - najlepsza ozdoba scian i sufitów
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Najlepsze trendy personalizacji dzwonki na telefon... Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Na początku 2026 roku wyrażanie siebie jest bardziej powszechne niż kiedykolwiek wcześniej za pośrednictwem naszych urządzeń podłączonych do sieci. Wybór sonner...
- pomysł na przedpokój Liczba postów: 62 Grupa: Ciekawe pom... Ostatnio szukałem czegoś praktycznego do przedpokoju i trafiłem na ofertę i-meble.eu. Mają naprawdę ciekawy wybór mebli, od wieszaków po szafy z lustrem. Świetn...
- Mieszkanie Liczba postów: 55 Grupa: Ciekawe pom... Заказывали уборку после ремонта через сайт https://klining-24.ru/ Ребята приехали точно в оговоренное время, быстро и качественно убрали строительную пыль, мусо...
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 98 Grupa: Ciekawe pom... Заказывали уборку после ремонта через сайт https://klining-24.ru/ Ребята приехали точно в оговоренное время, быстро и качественно убрали строительную пыль, мусо...
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 231 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)