Sztukateria - najlepsza ozdoba scian i sufitów

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

7 lutego 2010, 21:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2015, 16:44

http://styroplast.pl - Ok to jest jak dla mnie naprawdę dobra sztukateria. Zresztą wystarczy spojrzeć. Styropianowa a świetnie się prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2015, 16:44

http://styroplast.pl - Ok to jest jak dla mnie naprawdę dobra sztukateria. Zresztą wystarczy spojrzeć. Styropianowa a świetnie się prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2015, 09:46

Sztukateria powraca do trendów dekoracji zarówno w klasycznych jak i nowoczesnych wnętrzach. Można również połączyć style - oczywiście wszystko z umiarem. :)
Wiele osób kojarzy elementy sztukaterii ze stylem pałacowym , dworkowym, jednak istnieje wiele przykładów zastosowania jej w różnych stylach, od klasycznego po nowoczesne, a nawet industrialne.
Różnorodność elementów pozwoli na wpisanie się w każde pomieszczenie, można ją malować dzięki czemu dopasowanie do kolorystyki nie będzie problemem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2015, 19:19

Jestem osoba, ktora ceni lad i piekno. Mam swoj styl - dosc oryginalny. W normalnych sklepach z dodatkami mieszkaniowymi ciezko mi cos znalezc, ale odkad odkrylem www.impresje24.pl - juz nie mam z tym problemow.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2015, 20:05

Bardzo fajne te prezentacje na zdjęciach, podoba mi się to;)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2015, 08:41

Mi także bardzo przypadło do gustu takie wykonanie,aranżacja pokoju w niebieskim odcieniu,tylko do tego koniecznie warto pomyśleć o białym suficie,tak aby pokój nie był zbyt ciemny,mroczny.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 grudnia 2015, 16:10

Na szczęście taką sztukaterię można malować :) więc zmiana kolorystyki i jej doboru nie będzie problemem :) a na prawdę da pomieszczeniu indywidualnego wyglądu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2017, 18:36

Jak dla mnie sztukaterie są naprawdę świetnym rozwiązaniem, szczególnie jeśli ktoś szuka delikatnego i ładnego sposobu na ożywienie ścian. Ja jestem zwolennikiem jasnych kolorów, ściany najlepiej białe, więc idealnie pasuje mi taka dekoracja.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2017, 15:12

Bardzo dobrze to wygląda ;) tworzy niesamowity efekt na ścianie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatki do salonu Liczba postów: 38 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and...
  • prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 673 Grupa: Ciekawe pom... Zamiast standardowych kurortów w tym roku postawiłam na coś z duszą i tak trafiłam na egzotika http://egzotika.pl/ Mają egzotyczne wycieczki w małych grupach, k...
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19858 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 273

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >