Szukam kompleksowych usług montażu instalacji elektrycznej

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

29 kwietnia 2015, 13:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam Firmę Electro Best - profesjonalnie, szybko i tanio jak na małopolskie warunki!
www.electro-best.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2015, 15:42

orientujecie się jakie są koszty wymiany instalacji w bloku z końca lat 70 z wielkiej płyty ? wielkośc mieszkania to 44 metry kwadratowe. wynajmuje mieszkanie, ktore dostalismy w spadku i zastanawiam się czy opłaca się tam robić remont generalny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2015, 22:17

dobre systemy monitoringu to jednak nie taka prosta sprawa, musza być niezawodne i dość intuicyjne w obsłudze dla właścicieli zarazem. Z doświadczenia wiem, że dość dobrze sprawdzają sie systemy oferowanye przez http://www.telus.com.pl/oferta/monitoring/ to firma, która prowadziła u nas montaż monitoringu - zarówno w domu jak i przy lokalu firmowym.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2016, 07:15

Zaufaną firmę znam, bo u nas działali przy wymianie instalacji i montowali rozdzielnicę, może przyda się ten namiar: http://rozdzielnicaelektryczna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2016, 10:50

Ja mogę zaprosić również na www.Intersell.pl gdzie znajdziesz najnowsze technologie oraz zestawy światłowodowe w rozsądnej cenie,zawsze możesz liczyć też na pomoc naszej fachowej obsługi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2016, 12:11

Dla mnie takie elektryczne rzeczy to jest czarna magia.
Wprawdzie w domu leżą jakies elektro narzędzia, bo wiadomo, że być muszą, ale na pewno gdybym miała całą instalację elektryczną wymieniać, to w życiu nie zdecydowałabym się na samodzielne eksperymenty.
Nie ten poziom umiejętnosci;)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2016, 13:07

Użytkownik werkat napisał: Zaufaną firmę znam, bo u nas działali przy wymianie
instalacji i montowali rozdzielnicę, może przyda się ten
namiar: http://rozdzielnicaelektryczna.pl
< /span>

tego typu elementy, rozdzielnice ( w obudowach metalowych, termoutwardzalnych) i inne akcesoria można dostać też tutaj http://www.vertom.pl/ - współpracowaliśmy z nimi przy organizacji biura

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2016, 07:35

A zaglądaliście już może na www.Intersell.pl ? Bo jeżeli nie to właśnie teraz jest najlepsza ku temu okazja,mamy kilka ciekawych promocji i rabatów na wybrane zestawy światłowodowe,osprzęt elektryczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2016, 20:23

W mojej firmie obsługą techniczną budynku, w tym przeglądem instalacji elektrycznej i wodno-kanalizacyjnej zajmowała się firma Mera Technik z Warszawy http://www.meratechnik.pl/. Ich ekipa robi m.in. pomiary ochronno-elektryczne i oświetlenie awaryjne. Firma bardzo doświadczona, wystarczy zerknąć na referencje, a moim zdaniem współpraca z nimi bardzo się opłaca, bo działają kompleksowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2016, 11:49

Zawsze oprócz prawidłowego montażu jest również wybór dobrej jakości artykułów elektrycznych z pewnego i sprawdzonego źródła, a taką pewność otrzymacie na naszej stronie www.Rommark.pl warto zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 49 Grupa: Robimy inst... Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie interesujące artykuły na temat reklamy zewn...
  • ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20982 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 230

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */