Szukam ekpiy budowlanej z okolic Słupska

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

19 grudnia 2011, 23:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Firma Budowlana Kompleksowa budowa domów, wykończenia, instalacje - tanio i solidnie!
Trójmiasto, Wejherowo, Słupsk, Ustka, Lębork
tel.: 59 715 30 29

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lutego 2012, 15:54

Można spróbować tutaj www.celnet.firmowo.net Mają opinię na muratorze,wykańczali dom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2013, 08:45

Polecam Firme NOW - BUD z okolic Słupska. Wykańczali mi mieszkanie i robili ogrodzenie. Są terminowi, odpowiedzialni i co wazne niedrodzy. Mają swoją stronę www.klinkiery.com Wiele firm budowlanych przewinelo sie przez moj dom, ale przy tej juz zostane.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2014, 00:01

Ja to nie wierzę żadnym takim ekipom, chociaż wiadomo, są dobre, nie mówię, że nie, ale chodzi mi bardziej o to, że wolę sam sobie zrobić wiedzieć, ze zrobiłem dobtrze. Kupić sprzęt, uybranie ochronne: http://www.sklep.intergo-bochnia.pl/pl/c/Ochr ona-rak/19 i do pracu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2017, 18:15

Jeśli ktoś szuka elektryka, to polecam elektryk słupsk. Zaufana firma, super fachowcy. Zleciłem im niejedną robotę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2017, 08:56

Często ciekawe oferty dot. przetargów wrzucają na stronie info-przetargi.pl. I nie chodzi tylko o budowlankę, bo tych jest zazwyczaj najwięcej, ale mają też sporo ogłoszeń z zupełnie innych branży. Ja akurat robię w IT i właśnie tutaj parę miesięcy temu namierzyłem duży przetarg publiczny. Nie wygrałem, ale już więcej szczęścia miałem w nieco mniejszym, który też tutaj wyszukałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2018, 11:12

Polecam Pana Piotra dokładny i uczciwy 606303335

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2018, 22:54

Użytkownik Gość: mart napisał: Często ciekawe oferty dot. przetargów wrzucają na stronie
info-przetargi.pl. I nie chodzi tylko o budowlankę, bo
tych jest zazwyczaj najwięcej, ale mają też sporo
ogłoszeń z zupełnie innych branży. Ja akurat robię w IT
i właśnie tutaj parę miesięcy temu namierzyłem duży
przetarg publiczny. Nie wygrałem, ale już więcej
szczęścia miałem w nieco mniejszym, który też tutaj
wyszukałem.

Do przetargu też trzeba dobrze się przygotować. A jak nie ma się doświadczenia, to warto skorzystać z pomocy firmy, która zajmuje się przygotowywanie ofert, np. http://interbis.com.pl/. Wtedy ma się pewność, ze wszystkie dokumenty są odpowiednio przygotowane

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 18 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe Liczba postów: 5 Grupa: Firmy budow... Też szukacie miejsca na weekendowy wypad nad morzem? http://hotelwieniawa.com wygląda na dobrą opcję na odpoczynek i regenerację. Ktoś już tam nocował?
  • wesele w plenerze Liczba postów: 269 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie komunię i potrzebujecie krzeseł, to warto rozważyć wypożyczenie. Zamiast kupować, można zaoszczędzić i skorzystać z oferty wypożyczalni, która....
  • Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... Trudniejsza niż budowa bywa potem aranżacja i wyposażanie wnętrz. LED w łazience pod prysznicem to ciekawy sposób na stworzenie strefy relaksu w domu. Kolorowe....
  • Wizz Air Birmingham Office Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... The Wizz Air Birmingham Office provides helpful customer support for passengers in the United Kingdom traveling with Wizz Air. The office assists travelers with...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20708 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 242

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >