offline ![]() Fijal14 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: magnam praktykant |
Jeśli masz wrażenie, że rachunki za prąd są trochę za wysokie, to może być kwestia mocy biernej. Są firmy, które się tym zajmują – robią pomiary, dopasowują kompensację i pomogą Ci obniżyć te koszty - isab-technology.pl i skontaktuj się z Michałem (691 780 999), on Ci pomoże/ |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Ahmes majster
![]() |
Przygotowujemy się do odbioru nowego obiektu przemysłowego i projektant zaznaczył, że jednym z kluczowych elementów końcowych będzie wykonanie dokładnych pomiarów elektrycznych. Nie mam jeszcze doświadczenia z tym etapem – zastanawiam się, na co szczególnie zwrócić uwagę. Na stronie https://www.offgridenergia.pl/pomiar-elektryc zny/ pojawiła się informacja, że pomiary są niezbędne nie tylko dla bezpieczeństwa, ale też dla późniejszej analizy efektywności np. magazynów energii off grid. Czy ktoś wie, czy przyłącze napowietrzne też podlega takim pomiarom? Chciałabym mieć pewność, że wszystko będzie zgodne z normami. |
| |
![]() Gość: tylergo16 praktykant |
|
| |
![]() Gość: gabriellemh16 praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 54 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...
- Budowa kominka Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... Budowa kominka rzeczywiście jest złożonym przedsięwzięciem, dlatego warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak kominy systemowe. Systemy te składają się z...
- uchwyty meblowe wpuszczane Liczba postów: 23 Grupa: Inteligentn... Nie wiem, ale widzę że szukacie dla siebie - artykuły pod meble... Skoro tak to możecie sobie sprawdzić również co w ofercie ma hurtownia akcesor...
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Użytkownik lisadupree napisał: Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? Sprunki 1996 Powinieneś rozważyć oszczędzani...
- Co myślicie? Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... @Drift Boss Nie jestem pewien, ale słyszałem, że ostatnio staje się to coraz mniej opłacalne.