Targi Mieszkaniowe Expo

« Powrót do grupy: Gdzie na targi budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

23 maja 2019, 15:52

Zgadzam sie: good 0 bad

A o samej inwestycji Wilania ktoś coś słyszał?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2019, 16:10

Hejo ja nie tyle co słyszałem ale mieszkanie tam kupiłem :D Ogólnie to dłuuuugo się zastanawialiśmy, oczywiście dużo + i -. Ale u nas ostatecznie zdecydowała zadbana i bezpieczna okolica, plus szkoła dla dzieciaków niedaleko. No i lokalizacja oczywiście. Do centrum ok 30 min wychodzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2019, 16:15

Użytkownik Gość: JarekŚwidrowski napisał: Hejo ja nie tyle co słyszałem ale mieszkanie tam kupiłem
:D Ogólnie to dłuuuugo się zastanawialiśmy, oczywiście
dużo + i -. Ale u nas ostatecznie zdecydowała zadbana i
bezpieczna okolica, plus szkoła dla dzieciaków niedaleko.
No i lokalizacja oczywiście. Do centrum ok 30 min wychodzi.

Ja aż tak zagłębiony w temat nie jestem ale wiem od znajomych że Wiania całkiem spoko się zapowiada. Oni myślą nad kupieniem kawalerki pod wynajem tam. A potem udostępnić córce jak na studia pójdzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2023, 17:04

Jeżeli faktycznie chodzi o same targi to ja jeszcze jestem zdania, iż bardzo ważną opcją jest również to aby mieć zawsze profesjonalnie przygotowane stoisko targowe. Od siebie mogę wam polecić świetną firmę https://exposystemy.pl/ gdyż wiem, że oni właśnie takimi rzeczami na pewno się zajmują.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Targi w każdym większym mieście Liczba postów: 33 Grupa: Gdzie na ta... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej Szkoły Języków Obcych GLOSSA - szkolenia językowe dla firm za granicą....
  • Warsaw Build 2016 Liczba postów: 8 Grupa: Gdzie na ta... Byłem na targach Warsaw Build 2016 i muszę przyznać, że organizacja naprawdę na wysokim poziomie! Po intensywnym dniu szukałem sposobu na relaks i trafiłem na c...
  • Targi Windows & Doors 2013 w Warszawie Liczba postów: 3 Grupa: Gdzie na ta... Międzynarodowe Targi Technologii Produkcji Okien i Drzwi w Warszawie, poświęcone są szerokiej gamie produktów branżowych, od technologii okiennych, szklanych i....
  • Budma, wiosenne targi budowlane 2016 Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Zapraszamy na Targi Budowle Budma 2016 w Poznaniu. Doradcy ARCHON+ będą do Państwa dyspozycji. Dokładny wykaz targów, gdzie będzie można nas znaleźć: http://arc...
  • Międzynarodowe Targi Budownictwa i Architektury Liczba postów: 7 Grupa: Gdzie na ta... Poniekąd każde targi mogą być bardzo dobrą opcją dla nas ale ja raczej na ten moment zastanawiałem się nad tym gdzie wykonają dla mnie profesjonalne modułowe st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21026 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 225

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */