Telewizor do 6 tysięcy złotych

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

30 czerwca 2016, 19:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Forumowicze, mam do wydania 5-6 tysięcy złotych i chciałbym kupić telewizor w tej cenie jakiś większy. Stary kańciak jest ok, ale jednak to już inna technologia. Co teraz jest na topie, może coś z zakrzywionym ekranem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2016, 15:39

Użytkownik pessos25 napisał: Witam. Forumowicze, mam do wydania 5-6 tysięcy złotych i
chciałbym kupić telewizor w tej cenie jakiś większy.
Stary kańciak jest ok, ale jednak to już inna technologia.
Co teraz jest na topie, może coś z zakrzywionym ekranem?

6 tysięcy to sporo pieniędzy, można spokojnie jakiś sprzęt do 60” kupić, na pewno 4k. Polecałbym coś z ambilight.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2016, 21:38

55PUS7181/12 spełnia założenia. Fajny telewizor z prostym sterowaniem i dobrym softem. Moim zdaniem warto się zainteresować, widziałem teraz w promocji w kilku sklepach.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 18:45

Ja bym 4k szukał na pewno i zakrzywiony

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 19:39

Zakrzywiony to nie, bo słabo z boku widać, ale faktycznie wysokie modele z ambilightem na pewno zyskają w twoich oczach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2017, 11:28

Najlepiej byłoby przejrzeć różne oferty dostępne na rynku, a tych raczej nie brakuje. Warto przejrzeć porównywarkę cenową przy okazji zapoznać się z różnymi markami: www.homebook.pl/produkty/telewizory. Mogłoby to pomóc w podjęciu jakiejś decyzji, która byłaby dla nas samych najlepsza.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2017, 23:01

Porównywarki są generalnie okej, natomiast też warto kupić telewizor firmy, która w normalnej cenie oferuje dobre telewizory. Mówię tu o Philips chociażby.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2017, 14:46

a na jaka technologie sie decydujecie?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2017, 14:46

a na jaka technologie sie decydujecie?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 07:47

Teraz cenowo i technologicznie bardzo dobrze prezentują się Samsungi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20913 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 386

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */