offline ![]() majkale fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() london inżynier
![]() |
Przy małym obrocie to zależy od klientów – jak masz takich, co wolą gotówkę, to może się nie zmienić wiele, ale jak przychodzą i pytają o kartę, to może jednak warto. Teraz sporo osób nie nosi gotówki, więc potrafią zrezygnować z usługi, jeśli nie ma terminala. Opłaty są różne, trzeba zobaczyć, jakie są warunki i czy są jakieś programy, które ułatwiają start. Można znaleźć opcje bez opłat na początku, żeby sprawdzić, czy się sprawdzi w Twoim przypadku. Zerknij sobie tutaj https://polskabezgotowkowa.pl bo tam jest trochę informacji, jak to działa od strony formalnej i finansowej. Ja bym po prostu policzył, ilu klientów mogłoby zapłacić kartą i czy to pokryje koszty. W sumie dziś to już trochę standard, nawet w małych punktach. |
| |
Reklamy Google |
Terminale płatnicze w małym punkcie usługowym
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Współpraca z architektem wnętrz Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Ze swojej strony mogę dodać, że przed podjęciem współpracy z architektem warto żebyś sama dobrze się zastanowiła jakie są Twoje potrzeby i oczekiwania. Architek...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Czy ta oferta jest wciąż aktualna? :)
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 16 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Rozwiązania dla call center Liczba postów: 20 Grupa: Porady i op... Prowadzę razem ze znajomym średniej wielkości firmę marketingową, zajmującą się tefefoniczną sprzedażą różnych produktów/usług, w zależności od zapotrzebowania....
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 36 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...